"Riga Open Cup 2013" startā "Ulbroka/FS Masters" piekāpjas šveiciešiem

30.08.2013

ulbroka_2013.jpg

Šodien Rīgas Olimpiskajā sporta centrā ar "Ulbroka/FS Masters" un Šveices "UHC Uster" dueli tika atklāts pirmais starptautiskais florbola turnīrs "Riga Open Cup 2013". Ulbrokieši nespēja izrādīt sīvu pretestību Andra Pīlupa trenētajam Šveices klubam, piekāpjoties saviem oponentiem ar 2:10.

 

"Ulbroka/FS Masters" un "UHC Uster" savstarpējās spēles pirmais periods pagāja bez vārtu guvumiem, bet 25.minūtē vadībā ar 1:0 izvirzījās viesi. 38.minūtē, kad šveicieši jau bija guvuši trīs vārtus, ar precīzu metienu atbildēja Edžus Ceriņš – 1:3. Pirms trešā perioda latviešiem bija triju vārtu deficīts – 1:4. Mača pēdējā periodā "UHC Uster" spēlētāji guva vēl astoņus vārtus, kamēr ulbrokiešiem uzbrukumā izcelties izdevās tikai vienu reizi (Kaspars Šķēls) – 2:10.

 

Rezultatīvākais "Ulbroka/FS Masters" rindās bija Krišjānis Zeps (divas piespēles), bet par labāko spēlētāju tika atzīts pirmo vārtu autors Edžus Ceriņš. "UHC Uster" rindās labākā spēlētāja gods tika Florianam Bolligeram, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, bet rezultatīvākais ar 4 (3+1) punktiem bija Silvans Bolligers. "Ulbroka/FS Masters" spēlētāji pa pretinieku vārtiem izdarīja 20 metienus, bet šveicieši Edgara Augstkalna sargāto cietoksni apdraudēja 35 reizes.

 

Pulksten 20:30 spēkiem mērosies "Lielvārde" un Cēsu "Lekrings".

 

Vairāk informācijas: ŠEIT.

JUGLASCIEMS