"Ghetto Floorball" turnīrā Grīziņkalnā "Dūži" triumfē divās vecuma grupās

28.08.2013

ghetto2608.jpg

"Ghetto Floorball" pirmās pilnvērtīgās sezonas noslēguma posmā otrdien, 27. augustā, Rīgā, Grīziņkalnā, pirmo vietu izcīnīja komanda "Dūži", kas finālā ar 4:2 (2:1) pārspēja "Pingvīnus". Uzvaras vārtus guva Ričards Korns. Tieši šis pats kvartets triumfēja arī U16 vecuma grupā.

 

27. augusta "Ghetto Floorball" laureāti:


Vecākā grupa

1. "Dūži" (Kristers Eglītis, Ričards Korns, Reino Ješēvics, Kārlis Petrovskis)
2. "Pingvīni" (Frenks Razgals, Oļegs Šišlaņņikovs, Pāvels Spirins, Viktors Vansovičs)
3. "Triobet" (Klāvs Andersons, Toms Bitmanis, Edvards Janbergs)

U16 grupa
1. "Dūži" (Kristers Eglītis, Ričards Korns, Reino Ješēvics, Kārlis Petrovskis)
2. "212" (Emīls Šūmanis, Mārtiņš Muižnieks, Kristers Jansons)
3. "2+2=5" (Ritvars Puriņš, Aleksandrs Minajevs, Gļebs Semakins, Adrians Mihailovs)

U13 grupa
1. "Šaursliežu dzelzceļš" (Ralfs Malderis, Kristers Panteļejevs, Kristaps Laugalis, Patriks Trasūns)
2. "Ķekavas bulldogi" (Klāvs Jansons, Endijs Kleistrovs, Kārlis Degins, Renāts Degins)
3. "AMA" (Aleksis Druva, Emīls Ginters, Arnolds Ozols, Mareks Birzāks)

 

Noslēguma posmā notika izšķirošās cīņas par vietām sezonas rangā. "Metaproms.lv" ielu florbolistiem neizdevās iekļūt pusfinālā, lai apsteigtu līdzšinējos ranga līderus "Just". Abas komandas sakrāja pa 179 punktiem, taču papildus rādītājs (mazāks posmu skaits) noteica, ka par regulārās sezonas uzvarētājiem kļuva tieši "Just", apsteidzot "Metaproms.lv" un "# 6401".

 

Tieši šis papildus rādītājs tika ņemts vērā nosakot arī komandu izvietojumu no 15. līdz 17. vietai. "Tukšās trubiņas", "Četrpaka" un "Renāriņš" sakrāja pa 78 punktiem, bet vietas finālturnīrā garantēja tikai pirmās divas vienības. Tuvākajās dienās "Ghetto Floorball" organizatori sazināsies ar finālistu pārstāvjiem, lai saņemtu apstiprinātu par dalību 31. augusta finālturnīra. Ja kāda no komandām atteiksies, tad tukšo vietu ieņems ranga 17. vietas ieguvēja.


Finālturnīra 16 komandas tiks ielozētas četrās apakšgrupās. Izloze tiks veikta, izmantojot četru grozu principu atbilstoši komandu izcīnītajām vietām rangā. Apakšgrupās pēc apļa turnīra aizvadīšanas pa divām labākajām vienībām kvalificēsies izslēgšanas turnīram. Finālmačs, kas tiks izspēlēts Latvijas Florbola savienības dāvātais brauciens uz Čempionu kausu Somijā, notiks plkst. 16.00 uz "Ghetto Games" centrālā laukuma.

 

Rangu skatīt ŠEIT.

 

Izmantotie resurs:

www.ghettofamily.com

JUGLASCIEMS