Vidzemes Vasaras līgā tuvojas izšķirošās cīņas

02.08.2013

vvl0208.jpg

Ar noslēdzošajām jūlija spēlēm lēnām izskaņai tuvojas Vidzemes vasaras līga florbolā, kur norisinās pēdējās cīņas par augstāku vietu turnīra tabulā. Lielu pārsteigumu šoreiz spēja sarūpēt "STK Floorball", kas negaidīti pārliecinoši pārspēja "Ciedra Racing".

 

Jūlija noslēgumā tika aizvadītas piecas spēles, kurās pie divām uzvarām tika "STK Floorball" komanda. Jau pirmajā spēlē tiekoties ar turnīra tabulā augstāk esošo "Ciedra Racing" komandu, "STK Floorball" izdevās izcīnīt uzvaru ar 6:1. Lai gan pirmos vārtus guva "ciedras" komanda, tie arī izrādījās vienīgie vārti. Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva Mārtiņš Birums un Uģis Brants. Otrajā spēlē lielāku pretestību izrādīja "Defs", kas lielu daļu spēles bija vadībā, bet spēles izskaņā "STK Floorball" izdevās pārņemt vadību un uzvarēt ar 4:3. Trešajā dienas spēlē "Minkas" neatstāja nekādas cerības "Defs" spēlētājiem un svinēja uzvaru ar 10:1.

 

Trešdien tika aizvadītas divas spēles. Pirmajā savā starpā tikās "Rūsa" un "Minkas". Jau spēles sākuma vadību ieguva "Minkas", kas to noturēja līdz mača beigām, svinot uzvaru ar 5:3. Otrajā dienas spēlē spraiga cīņa risinājās starp "Ciedra Racing" un "VB-Olympic", kur ar minimālu pārsvaru 6:5 pārāki izrādījās "Olympic" spēlētāji. Uzvarētāju labā divi vārti un divas rezultatīvas piespēles Matīsam Salmiņam.

 

Pēc uzvaras pār "Ciedra Racing" pēcspēles komentāru sniedza "STK Floorball" vārtsargs Jānis Priedītis: "Pirmoreiz šovasar pagadījās, kad kāda no komandām pretim ierodas novājinātā sastāvā, bez kāda no līderiem. Uz spēles beigām pretinieki salūza un izmantojām izdevību. Kopumā vasaras turnīrā piedalos pirmoreiz, bet esmu apmierināts, kad pēc darba ir iespēja uzspēlēt. Pa vasaru jau nevar slinkot."

 

Nākamās spēles jau šo piektdien, 2.augustā, kad spēkiem mērosies "Defs" ar "VB-Olympic", "Naukšēni" ar "Defs" un "Togosports.com" ar naukšēniešiem.

SF
JUGLASCIEMS