LFS aicina piedalīties florbola spēļu sekretariāta darbinieku seminārā

05.08.2013

Ja esi florbola draugs, ja meklē jaunas iespējas pārbaudīt sevi florbola sacensību vidē un pilnveidot savas svešvalodu un komunikācijas prasmes, ja sezonas laikā vari izbrīvēt dažas dienas no mācībām vai darba... Latvijas Florbola savienība (LFS), uzsākot gatavošanos 2013./2014.gada sezonai, aicina pieteikties dalībai florbola spēļu sekretariāta darbinieku seminārā, kas no  23. līdz 25.augustam notiks Valmierā un Kocēnos starptautiskā florbola turnīra "Latvian Open 2013" laikā.

 

Semināra programmā – teorētiskās nodarbības un praktiskā dalība starptautiskā florbola turnīra "Latvian Open" spēļu sekretariātā. Semināra noslēgumā tā dalībnieki saņems attiecīgu sertifikātu.

 

Latvijas florbola klubi tiek aicināti dalībai seminārā pieteikt arī savus aktīvos sekretariāta darbiniekus, lai paaugstinātu viņu kvalifikāciju.

 

Jaunās sezonas laikā sekretariāta darbiniekiem būs iespēja piedalīties ne tikai Latvijas Florbolā čempionāta spēļu sekretariāta darbā, bet arī Piecu nāciju turnīrā vīriešu komandām Valmierā no 12. līdz 15.septembrim un pasaules 2014.gada čempionāta florbolā vīriešiem kvalifikācijas turnīrā Valmierā no 28.janvāra līdz 1.februārim.

 

Pieteikumus dalībai seminārā jāiesūta līdz 16.augustam. Semināra darba kārtība pieteikumu iesūtītājiem tiks nosūtīta pēc pieteikuma saņemšanas.

 

Pieteikumus lūdzam sūtīt uz e-pasta adresi: andris.dzenis@floorball.lv

Tālrunis uzziņām: 26158645

SF
JUGLASCIEMS