Kostusevs sarūgtina "Lekringu"

24.11.2012

kostusevs.jpg

Šodien Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā tikās divas no komandām, kas šosezon noteikti pretendēs uz čempionu kausu – "Lielvārde" un Cēsu "Lekrings". Pēc sīvas cīņas pirmajā spēles pusē mača turpinājumā uzvaras kausus savā pusē nosvēra "Lielvārde" (9:4), kuras rindās neapturams bija spēlējošais treneris Mihails Kostusevs – 6 (4+2) punkti.

 

Lielvārdes novada sporta centrā pirmie varēja uzgavilēt mājinieku – 6.minūtē pēc skaista caurgājiena spēles rezultātu atklāja "Lielvārde" spēlējošais treneris Mihails Kostusevs – 1:0. Pēc pirmā perioda gan kaujiniecisks neizšķirts – 1:1. Līdzsvars uz rezultātu tablo arī otrā perioda vidu (2:2), bet tad lieliska ofensīva padevās mājiniekiem, kuri līdz otrajam pārtraukumam guva vēl piecus vārtus, kamēr "Lekrings" atbildēja ar tikai vienu precīzu raidījumu – 7:3. Pēdējā trešdaļā lielvārdieši vēl vairāk nostiprināja savu pārsvaru, kas viņiem ļāva uzvarēt ar 9:4. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Mihails Kostusevs, kurš guva četrus vārtus un divas reizes rezultatīvi asistēja. Pa 3 (2+1) punktiem guva Juris Gribusts un Toms Akmeņlauks. Viesu sastāvā rezultatīvākais bija Toms Rīsmanis, kura kontā divi gūti vārti, bet par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Normunds Krūmiņš, kurš vēl pērn spēlēja Lielvārdē.

 

"Lielvārdes" spēlējošais treneris Mihails Kostusevs, analizējot aizvadīto spēli, teica: "Pirmajā periodā "Lekrings" ļoti daudz un bīstami uzbruka mūsu vārtiem, taču šo spiedienu mēs izturējām. 2. un 3.periodā Lielvārdes komanda sāka spēlēt savu spēli, un tas deva rezultātu. Bez tam mums izdevās izmantot rupjas pretinieku kļūdas. Jāsaka, ka šodien "Lielvārde" uzvarēt gribēja vairāk nekā mūsu pretinieki. Lieliski mūsu komandas vārtos šodien darbojās Armands Puķītis, kurš arī bija viens no galvenajiem uzvaras kaldinātājiem. Liels paldies arī "Lielvārdes" līdzjutējiem, kuri mūs atbalstīja ik brīdi, kad tas bija visvairāk nepieciešams!"

 

Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēle, 24.novembris

"Lielvārde" – "Lekrings" 9:4 (1:1, 6:2, 2:1)

Metienu attiecība:

33:38 (8:13, 15:14, 10:11)

Rezultatīvākie:

"Lielvārde" – Mihails Kostusevs 6 (4+2), Juris Gribusts 3 (2+1), Toms Akmeņlauks 3 (2+1), Aivis Kusiņš 2 (1+1), Artūrs Skadiņš 2 (0+2).

"Lekrings" – Toms Rīsmanis 2 (2+0), Mārtiņš Rajeckis 1 (1+0), Andris Rajeckis 1 (1+0), Andris Malkavs 1 (0+1), Kaspars Bernāts 1 (0+1), Artūrs Jurševskis 1 (0+1).


JUGLASCIEMS