Aizvadītas pirmās Veterānu līgas spēles

13.10.2012

rubenevet.jpg

Šodien ar sabraukuma spēļu posmiem Aizkrauklē un Kocēnos tika atklāts 9. Latvijas Florbola čempionāts veterāniem. Pirmajās spēlēs tikai uzvaras izcīnīja komandas "RUBENE" un "LINO.LV/STARTER".

 

Kocēnos trīs uzvaras pamatlaikā spēja gūt mājiniece "RUBENE" – ar 2:1 tika pieveikta "Lekrings Sr." (uzvaras vārti Jāņa Daubara kontā), ar 7:1 - "Ķekavas Bulldogs", bet ar 7:0 – "Alusvēderi". 2.vietu apakšgrupā ieņem "Lekrings Sr.", kas ar 5:4 pārspēja "Alusvēderus" (uzvaras vārtus iemeta Reinis Bērzkalns), bet ar 6:2 - "ASILA".

 

"LINO.LV/STARTER" spēlēja Aizkrauklē, kur tikai pēcspēles metienos ar 3:2 pārspēja "EKSKURZEMI", uzvaras vārtus guva Gints Vecelis. Vēl ar 6:0 tika sakauta "Valmiera", bet ar 13:2 pārspēta vienīgā dāmu komanda - "Cielaviņu Armija". Turnīra tabulas 2.vietā atrodas "EKSKURZEME", kas ar 8:3 uzvarēja mājinieci - "Silarozes-Aizkraukle", bet ar 5:2 pieveica "Valmieru". 3.vietu apakšgrupā šobrīd ieņem "Silarozes-Aizkraukle", kas ar 3:2 pārspēja "Smilšukastes", bet ar 9:0 - "Inčukalnu".

 

Rezultatīvākie spēlētāji pēc pirmā spēļu posma ir Agris Grandovskis (LINO.LV/STARTER) un Sandijs Eglītis (EKSKURZEME) – pa 8 punktiem. Veiksmīgākais vārtsargs – Ģirts Priedītis (RUBENE) – atvairīti 95.83 % pretinieku metienu.

JUGLASCIEMS