"Togosport.com" svarīgā spēlē pārspēj "VB Olympic"

04.07.2012

2012-07-04_2012_06_27_img_1209.jpg

Valmieras vasaras florbola līgā otrdien, 3. jūlijā, tika aizvadītas kārtējās spēles, kurās uzvaras svinēja "Brenguļu alus", "Naukšēni" un "Togosport.com".

 

"Brenguļu alus" -"Ciedra racing"

Par šīs spēles favorītiem jāuzskata "Brenguļu alus" florbolisti, kas atradās turnīra tabulas līderpozīcijās. Līdz puslaika vidum, aktīvi uzbrūkot abām komandām, rezultāts tā arī netika atklāts. 11. minūtē, pēc veiksmīga uzbrukuma, rezultātu atklāja "Ciedras racing" komandas spēlētājs Kārlis Stūris. Tiesa, atlikušajā daļā, Brenguļu puiši spēja gūt trīs bezatbildes vārtus, pārņemot vadību. Divreiz precīzs bija Ints Vilks, bet ar vienu vārtu guvumu izcēlās Kaspars Janēvičs. Pēc pirmā perioda rezultāts 3:1.

Otrā puslaika sākumā Roberts Pūpols panāca 2:3, tomēr neizšķirtu panākt "Ciedrai" neizdevās. Nedaudz vēlāk, izmantojot pretinieku kļūdu aizsardzībā, Ints Vilks guva savus trešos vārtus spēlē, palielinot "Brenguļu alus" komandas pārsvaru līdz 4:2. Sīkstā "Ciedras" vienība nepadevās un ātri vienus vārtus atguva. Tiesa, ātri vien par sevi lika runāt Ints Vilks, kurš guva vēl divus vārtus, panākot jau 6:3. Pēdējās minūtēs abas komandas apmainījās vēl ar vienu vārtu guvumu, bet visā spēlē "Brenguļu alus" izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 7:4.

 

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā piecus vārtus guva Ints Vilks, bet "Ciedra racing" rindās Roberts Pūpols izcēlās ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Spēles protokols:
Brenguļu alus -Ciedra racing: 7:4 (3:1, 4:3)

 

"Naukšēni" -"Predators"

Jau no spēles pirmajām minūtēm bija skaidrs, ka "Predators" florbolistiem būs ļoti grūti izrādīt lielu pretestību "Naukšēniem". Jau līdz pirmā perioda vidum "Naukšēni" spēja izvirzīties vadībā ar 5:1, sperot nopietnu soli uz uzvaru visā spēlē. Perioda otrajā pusē Juris Seņkāns gan vienus vārtus atguva "Predators" komandai, tomēr punktu pirmajām 20 minūtēm pielika Elvis Vorps, kurš guva savus otros vārtus, panākot 6:2.

Otrā perioda sākumā nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās, tomēr puslaika devītajā minūtē Edijs Jukums panāca 7:2 "Naukšēnu" labā. Drīz vien Imants Marcinkēvičs spēja gūt trešos vārtus "Predators" komandai. Tomēr, kā vēlāk izrādījās, šie bija pēdējie "Predatoru" vārti šajā cīņā. Tikmēr "Naukšēni" astoņu minūšu laikā guva sešus vārtus un izcīnīja graujošu uzvaru visā spēlē ar rezultātu 13:3.

 

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā piecus vārtus guva Edijs Jukums, bet "Predators" rindās divi vārti Imanta Marcinkēviča kontā.

Spēles protokols:
Naukšēni -Predators: 13:3 (6:2, 7:1)

 

"Togosport.com" -"VB-Olympic"

Šajā spēlē pirmos vārtus sestajā minūtē, pēc veiksmīga uzbrukuma, guva Dāgs Rozenbahs. Spēles gaita gan ātri mainījās, jo "VB-Olympic" spēja gūt divus vārtus un pārņemt vadību. Perioda otrajā pusē "VB-Olympic" komandas spēlētāji, pēc neveiksmīgas epizodes, raidīja bumbiņu savos vārtos, bet nedaudz vairāk kā minūti pirms pārtraukuma Gatis Stūris otro reizi spēlē vadībā izvirzīja "Togosport.com" vienību. Pēc pirmajām 20 spēles minūtēm rezultāts 3:2.

Otrā puslaika sākumā atkal ar precīzu metienu izcēlās Dāgs Rozenbahs, palielinot savas komandas pārsvaru līdz 4:2. Trīs minūtes vēlāk Mārtiņš Kājiņš gan vienus vārtus atguva, tomēr atlikušajā laikā vārtus guva tikai "Togosport.com". Vispirms savus trešos vārtus spēlē guva Dāgs Rozenbahs, bet dažas minūtes vēlāk ar vārtu guvumu izcēlās arī Māris Rozenbahs. Punktu spēlei gan pielika Dāgs, kurš bija precīzs četras minūtes pirms spēles beigām. "Togosport.com" izcīnīja pārliecinošu uzvaru visās spēlē ar rezultātu 7:3.

 

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā četrus vārtus guva Dāgs Rozenbahs, bet "VB-Olympic" rindās 1 vārti un 1 rezultatīva piespēle Mārtiņa Beķera kontā.

Spēles statistika:
Togosport.com - VB-Olympic: 7:3 (3:2, 4:1)

SF
JUGLASCIEMS