"Lekrings" nepadodas – savā laukumā cēsniekiem pārliecinoša uzvara

23.03.2024

purins_lekrings_vv_2023.png

Pie pirmā panākuma ELVI florbola līgas vīriešiem pusfināla sērijā tikusi komanda "Lekrings", kas šovakar savā laukumā ar 8:3 uzvarēja "Talsu NSS/Krauzers", panākot 1:2. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 4 (3+1) punktiem bija Edgars Puriņš.

 

Pusfināla sērijas pirmajās divās spēlēs, kas norisinājās Kurzemē, pie panākumiem tika Talsu florbolisti. Vispirms viņi pie uzvaras tika tikai pēcspēles metienos (4:3), bet nākamajā dienā bija pārliecinoši pārāki jau pamatlaikā – 9:2.

 

Sērijas trešās spēles, kas notika Cēsu sporta kompleksā, rezultātu jau 3. minūtē ar precīzu metienu atklāja talsinieks Toms Akmeņlauks – 1:0. Laukuma saimnieki nekavējās ar atbildi, jau pirmā perioda laikā izvirzoties vadībā ar 3:1. Divus golus iemeta Miķelis Koknesis Roops, bet vienu – Bruno Beķeris. Otrajā trešdaļā viesiem izdevās atjaunot neizšķirtu – 3:3. Vārtus guva Andrejs Šķerbergs un Akmeņlauks. Cīņas turpinājumā izrādījās, ka tie šajā mačā bija pēdējie talsinieku goli. Pēdējā periodā Cēsu "Lekrings" guva piecus bezatbildes vārtus un svinēja pārliecinošu uzvaru ar 8:3, sērijā panākot rezultātu 1:2.

JUGLASCIEMS