Kocēnu "Rubene" savā laukumā pieveic Cēsu "Lekringu"

01.03.2024

rubene_salaciete_22.jpg

Vienīgajā šovakar notikušajā ELVI florbola līgas sievietēm spēlē pārliecinošu uzvaru svinēja turnīra tabulas līdere "Rubene", kas Kocēnu sporta namā ar 8:2 uzvarēja Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes. Trīs golus uzvarētāju labā iemeta Emīlija Salaciete.

 

Kocēnu sporta namā kā pirmās pie vārtu guvuma tika cēsnieces – jau 3. minūtē golu iemeta Elena Klaviniusa, vadībā ar 1:0 izvirzot komandu "Lekrings". Pēc pirmā perioda rezultātu tablo vēstīja par kaujiniecisku neizšķirtu, jo 12. minūtē laukuma saimnieču labā golu iemeta Kristīne Andrējeva – 1:1. Otrās trešdaļas laikā kocēnietes izvirzījās vadībā ar 5:2, bet visā spēlē "Rubene" svinēja panākumu ar 8:2.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Emīlija Salaciete, kura šajā mačā izcēlās ar "hat-trick". Pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja arī Marta Lība Zameca un Paula Egle, bet 2 (1+1) punkti Danutes Tinkuses kontā. Par labāko starp cēsniecēm atzina Katrīnu Dārtu Kārkliņu, kura šajā mačā ar rezultativitāti neizcēlās. Pēc šīs uzvaras Kocēnu "Rubene" ar 52 punktiem ieņem pirmo vietu tabulā, bet regulārā turnīra uzvarētājas godu sev vēl nav nodrošinājusi. Cēsu "Lekrings" ar septiņiem punktiem atrodas 3. vietā.

JUGLASCIEMS