Jansons un Ronis Ulbrokā izcīna "Ķekavai" sava laukuma priekšrocību

11.02.2023

kekava_22_al.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem regulāro turnīru ar skaistu uzvaru noslēgusi "Ķekava", kas šovakar Ulbrokas sporta kompleksā, tiekoties ar komandu "FS Masters/Ulbroka", pēdējā periodā atspēlējās no rezultāta 2:4 un svinēja panākumu ar 7:4. Četrus vārtus ķekaviešu labā guva Klāvs Jansons, bet trīs – Ernests Ronis. Pateicoties šai uzvarai, turnīra tabulā "Ķekava" ieguva kāroto 4. vietu un sava laukuma priekšrocību ceturtdaļfināla sērijā pret Kocēnu "Rubeni".

 

"Ķekava" viesojās pie komandas "FS Masters/Ulbroka", kurai savā laukumā bija zaudējusi ar 5:8. Arī atbildes spēli labāk sāka ulbrocieši, kuri pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 3:1. Ulbrokas komandas labā vārtus guva Ralfs Klempners, Edžus Ceriņš un Tomass Kristofers Birstiņš, bet ar ķekaviešu vienīgo golu atbildēja Ernests Ronis. Pēc otrās trešdaļas laukuma saimnieki atradās vadībā ar 3:2, bet 44. minūtē viņiem atkal bija divu vārtu handikaps – 4:2. Atlikušajā laikā vārtus guva tikai ķekavieši. Divus golus iemeta Ernests Ronis, bet trīs – Klāvs Jansons, nodrošinot "Ķekavai" svarīgu uzvaru ar 7:4.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina vārtsargu Reini Kirilko, kurš atvairīja 23 no 27 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 5 (4+1) punktiem bija Klāvs Jansons, bet Ernestam Ronim 4 (3+1) punkti. Labākā spēlētāja balvu Ulbrokas komandā saņēma Nikolass Rukavišņikovs, kura kontā viena rezultatīva piespēle. Rezultatīvākais starp ulbrociešiem ar 2 (1+1) punktiem bija Toms Bitmanis. "Ķekava" regulāro turnīru noslēdza ar 41 punktu un 4. vietā, bet "FS Masters/Ulbroka" ar 44 punktiem finišēja 3. vietā.

JUGLASCIEMS