"Sparta Tallinn" Cēsīs sakauj "Lekringu"

11.02.2023

sparta.jpg

Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola līgā smagu zaudējumu cietusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šodien savā laukumā ar 4:10 kapitulēja "Sparta Tallinn" florbolistēm. Cēsnieču rindās ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Liliāna Jakovicka.

 

Cēsu "Lekringa" florbolistes, savā laukumā uzņemot komandu "Sparta Talllinn", 4. minūtē nonāca zaudētāju lomā ar 0:2. Līdz pirmā perioda vidum ar diviem rezultatīviem metieniem izcēlās Liliāna Jakovicka, atjaunojot neizšķirtu – 2:2. Tad vēl trīs vārtus pēc kārtas guva viešņas, izvirzoties vadībā ar 6:2. Perioda pēdējā minūtē ar golu atbildēja Dārta Malkava – 3:6. Otrās trešdaļas laikā tallinietes guva vēl vienus vārtus (7:3), bet pēdējā periodā ieguva septiņu golu pārsvaru – 10:3. Punktu šai cīņai ar 16 sekundes pirms finālsvilpes gūtiem vārtiem pielika Betija Raseiceva, bet pārliecinošu uzvaru ar 10:4 svinēja "Sparta Tallinn".

 

Labākās spēlētājas balvu Cēsu komandas sastāvā saņēma Liliāna Jaokovicka, kura izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Divas rezultatīvas piespēles Luīzes Raseicevas kontā. Pēc šīs uzvaras komandai "Sparta Tallinn" turnīra tabulā jau 15 punktu, bet joprojām priekšpēdējā vieta. Cēsu "Lekrings" ar 21 punktu ieņem 3. vietu.

JUGLASCIEMS