Sākusies pieteikšanās starptautiskajam turnīram "Latvian Open 2022"

10.06.2022

latvianopen2022.png

No 24. līdz 28. augustam Valmierā un Kocēnos jau sešpadsmito reizi norisināsies starptautiskais pirmssezonas florbola turnīrs "Latvian Open". Komandu pieteikumi šī gada turnīram tiks pieņemti līdz 1. augustam.

 

"Latvian Open" ir Latvijas Florbola savienības (LFS) oficiāli atzīts turnīrs, kas iekļauts arī Starptautiskās Florbola federācijas (IIF) vasaras elites turnīru sarakstā. Visas turnīra spēles apkalpos LFS licencēti tiesneši un tās norisināsies uz trim standarta izmēra laukumiem, kas būs aprīkoti ar Gerflor grīdas segumu. Sacensības notiks atbilstoši IFF apstiprinātajiem florbola spēles noteikumiem. Spēles laiks vīriešu TOP grupā - 3x20 minūtes (efektīvais laiks), bet pārējās grupās 2x15 minūtes (efektīvais laiks).

 

Pēc reģistrācijas termiņa beigām komandas pēc reitinga tiks sadalītas divīzijās un apakšgrupās, kurās komandas izspēlēs viena apļa turnīru. Katrai komandai tiks garantētas četras spēles. Izslēgšanas spēļu izspēles kārtība katrā grupā tiks precizēta pēc pieteikšanās termiņa beigām, ņemot vērā pieteikušos komandu skaitu.

 

Turnīru organizē biedrība "Florbola Centrs" un biedrība "Kocēnu sporta klubs" sadarbībā ar LFS, Valmieras Olimpisko centru un Valmieras novada pašvaldību.

 

Turnīra nolikums un plašāka informācija atrodama www.latvianopen.com.

 

JUGLASCIEMS