Kirilova nepārspējama, FK "Ķekava" iekļūst pusfinālā

16.05.2021

kekava_kirilova_00.jpg

Par ELVI florbola līgas sievietēm trešo pusfinālisti kļuvusi komanda "Ķekava", kas arī otrajā ceturtdaļfināla sērijas mačā Cēsīs uzvarēja vienību "Lekrings" – 5:0. Ķekaviešu vārtsardze Kristīne Kirilova atvairīja visus 13 pretinieču metienus.

 

Vakar Ķekavā notika pusfināla sērijas starp "Ķekavu" un "Lekringu" pirmā spēle. Lai arī cēsnieces sāka braši, izvirzoties vadībā ar 2:0, ķekavietes mača vidū atguvās, sāka gūt vārtus un galarezultātā svinēja uzvaru ar 6:3. Šodien Cēsu sporta kompleksā rezultāts tika atklāts 12. minūtē, kad ar precīzu metienu izcēlās ķekaviete Ieva Bušmane – 1:0. Otrajā periodā Bušmane nerealizēja soda metienu, bet divus vārtus guva Paula Metāla, panākot jau 3:0. Pēdējā trešdaļā pa bumbiņai cēsnieču vārtos ieraidīja Rebeka Kārkliniece un Ilze Medne, nofiksējot galarezultātu – 5:0. Līdz ar to FK "Ķekava" ir uzvarējusi arī visā sērijā (2:0) un var gatavoties pusfinālam, kur tās pretiniece būs komanda "Ķekavas Bulldogs". Cēsu komandai "Lekrings" sezona ir beigusies.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Sabīne Dronka, kura gan šoreiz bez rezultativitātes punktiem. Ķekavas komandas kapteine Paula Metāla šajā mačā izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, bet Ievai Bušmanei 2 (1+1) rezultativitātes punkti. "Ķekavas" vārtsardze Kristīne Kirilova atvairīja visus 13 pretinieču metienus. Par labāko starp cēsniecēm atzina Luīzi Raseicevu.

SF
JUGLASCIEMS