"Rubene-1" sērijas pirmajā spēlē pieveic "Līgatni"

15.05.2021

rubene1_lice.jpg

Platu soli ELVI florbola līgas sievietēm pusfināla virzienā spērusi Kocēnu kluba otrā komanda "Rubene-1", kas šodien savā laukumā ar 6:2 uzvarēja pieredzējušās "Līgatnes" florbolistes. Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 3 (1+2) punktiem bija spēlējošā trenere Linda Līce.

 

Kocēnu sporta namā notikušās spēles starp "Rubene-1" un "Līgatne" rezultātu 4. minūtē atklāja atkal florbola nūju rokā ņēmusi mājiniece Lība Daija Mikova – 1:0. Pirmā perioda vidū Juta Muravska mājinieču pārsvaru jau dubultoja – 2:0. Līdz pirmā perioda beigām rezultāts jau atkal bija kļuvis neizšķirts (2:2), jo ar vārtu guvumiem atbildēja līgatnietes Ieva Dimante un Elīza Elizabete Bērziņa. Kā vēlāk izrādījās, tie bija viešņu vienīgie vārtu guvumi šajā mačā, bet kocēnietes katrā no nākamajiem periodiem guva pa vēl diviem vārtiem un varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 6:2, sērijā līdz vienas komandas diviem panākumiem izvirzoties vadībā ar 1:0.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Lība Daija Mikova, kura šajā mačā izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Zeltīte Larinova un Juta Muravska, bet rezultatīvākā ar 3 (1+2) punktiem bija Linda Līce. Par labāko Līgatnes komandas rindās atzina pirmo vārtu autori Ievu Dimanti. Jau rīt abas komandas spēkosies vēlreiz, bet nu jau spēle notiks līgatniešu laukumā.


SF
JUGLASCIEMS