"Lekrings" pieveic "Rubeni" un kļūst par regulārā turnīra uzvarētāju

14.05.2021

lekrings_020.jpg

Par ELVI florbola līgas vīriešiem regulārā turnīra uzvarētāju trīs spēles pirms tā beigām kļuvusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar Kocēnos, tiekoties ar vietējo "Rubeni", nonāca zaudētājas lomā ar 0:4, bet spēja atspēlēties un gūt panākumu ar 7:5. Divus vārtus cēsnieku labā iemeta Roberts Zande.

 

Cēsu "Lekrings" Kocēnos ieradās ar 13 pēc kārtas gūtu uzvaru sēriju bagāžā. Tostarp bija arī panākums savā laukumā mačā pret "Rubeni" (5:4). Toties kocēnieši cēsniekus sagaidīja ar "aukstu dušu", 12 minūšu laikā savu viesu vārtos iemetot četras bumbiņas – 4:0, pa vārtu guvumam Jēkabam Keišam, Andrim Jēkabsonam, Arnijam Kuratņikam un Matīsam Celmam. Līdz pirmajam pārtraukuma vienus vārtus atguva Toms Rīsmanis (1:4). Toties otrā trešdaļa sākās ar Cēsu komandas ofensīvu – 12 minūšu laikā viesi ar 5:4 pārņēma vadības grožus, pa golam iemeta Krišjānis Tiltiņš, Roberts Zande, Andris Rajeckis un Krišs Treimanis. Pēdējā periodā "Lekrings" savu pārsvaru nosargā un varēja svinēt jau 14. panākumu pēc kārtas – 7:5.

 

Labākā spēlētāja balva uzvarētāju sastāvā tika pasniegta Tomam Rīmanim, kuram, tāpat kā viņa komandas biedram Emīlam Dzalbam, 2 (1+1) punkti. Roberts Zande izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Par labāko starp kocēniešiem atzina Gati Akūlovu, kurš šoreiz bez punktiem, bet rezultatīvākais ar diviem goliem bija Matīss Celms. Cēsu "Lekringam" pēc šī panākuma turnīra tabulā ir jau 51 punkts, līdz ar to cēsniekiem visiem konkurentiem jau kļuvuši neaizsniedzami. Kocēnu "Rubene" ar 33 punktiem atrodas 5. vietā, lai droši garantētu sev vietu labāko astotniekā, kocēniešiem nepieciešams vēl vismaz viens punkts.

SF
JUGLASCIEMS