"Valmiera" pēdējā sekundē izglābj punktus Ķekavā

08.05.2021

valmiera_ozols_21.jpg

ELVI florbola līgas vicelīdere "Valmiera", šovakar viesojoties pie "Ķekavas", bija nonākusi tikai vienas sekundes attālumā no zaudējuma pamatlaikā, tomēr pamanījās panākt izlīdzinājumu (5:5), bet pēc tam arī uzvarēt pēcspēles metienos – 6:5. Par labāko spēlētāju tika atzīts Raitis Ozols, kurš realizēja izšķirošo "bullīti".

 

FBK "Valmiera" šovakar viesojās pie "Ķekavas", kam 24. oktobrī savā laukumā bija zaudējusi ar 5:8. Atbildes spēles rezultātu atklāja valmierieši – 7. minūtē Raitis Ozols realizēja soda metienu (1:0). Pēc pirmā perioda rezultāts gan bija neizšķirts (1:1), jo ar vārtu guvumu atbildēja ķekavietis Renāts Degins. Otrās trešdaļas laikā minimālu pārsvaru (3:2) ieguva viesi, bet nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām viņi nonāca iedzinējos ar 4:5. Valmieras komanda izglābās vienu (!) sekundi pirms pamatlaika beigām, kad Raita Ozola piespēli vārtu guvumā pārvērta Mārtiņš Broks – 5:5. Pagarinājumā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienos triumfēja "Valmiera", kuras labā izšķirošo "bullīti" iemeta Raitis Ozols.

 

Tieši Raitis Ozols, kura kontā šajā mačā 2 (1+1) rezultativitātes punkti, tika atzīts par labāko starp uzvarētājiem. Divi goli viņa komandas biedram Mārtiņam Brokam. Ķekavas komandas labā divus vārtus guva Reinis Melgailis, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Klāvs Jansons un Renāts Degins, kuram arī labākā spēlētāja balva. FBK "Valmiera" pēc šī panākuma ar 42 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 3. vietā, bet "Ķekava" ar 31 punktu ieņem piekto pozīciju.

SF
JUGLASCIEMS