Liepājas "Kurši" pagarina "Pārgaujas" zaudējumu sēriju

17.04.2021

kursi_griezitis_019.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi Stalbes komanda "Pārgauja", kas šodien, viesojoties Liepājā, ar 4:7 atzina "Kuršu" pārākumu. Ar trīs vārtu guvumiem liepājnieku rindās izcēlās Gustavs Griezītis.

 

Liepājas komanda "Kurši", kas bija piedzīvojusi divus zaudējumus pēc kārtas, savā laukumā uzņēma Stalbes "Pārgauju" ar divreiz garāku neveiksmju sēriju. Jau 2. minūtē rezultātu atklāja liepājnieks Sandis Lēvalds (1:0), bet 6. minūtē stalbietis Jēkabs Berkolts atjaunoja neizšķirtu (1:1). Jau pirmā perioda laikā liepājnieki izvirzījās vadībā ar 3:1. Arī pēc otrās trešdaļas laukuma saimniekiem bija divu vārtu pārsvars (5:3), bet visā mačā "Kurši" uzvarēja ar 7:4.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Normunds Krūmiņš, kurš atvairīja 63 no 67 pretinieku metieniem. Viņa komandas biedram Gustavam Griezītim trīs vārtu guvumi, pa trim rezultativitātes punktiem arī Sandim Lēvaldam un Tomam Akmeņlaukam. Par labāko starp stalbiešiem atzina "hat-trick" autoru Olafu Zvīni. Liepājas "Kurši" pēc šīs uzvaras ar 13 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 8. vietā, bet Stalbes SK "Pārgauja" ar 13 punktiem atkāpusies uz 10. vietu.

SF
JUGLASCIEMS