"Rubene" mačā pret irlavniecēm svin devīto panākumu pēc kārtas

11.04.2021

rubene_gaugere_21.jpg

Jau devīto uzvaru deviņās aizvadītājās spēlēs guvusi ELVI florbola līgas sievietēm līdere "Rubene", kas šodien Kocēnu sporta namā ar 16:1 sakāva komandu "Irlava/Tukums". Pie punktiem tika pilnīgi visas Kocēnu komandas laukuma spēlētājas, bet rezultatīvākā bija Laura Gaugere – 5 (2+3).

 

Kocēnu "Rubene" šosezon uzvarējusi visās spēlēs, kamēr tās šīsdienas pretiniecei "Irlava/Tukums" līdz pirmajiem punktiem vēl jāpaciešas. Mača rezultātu 8. minūtē atklāja līgas rezultatīvākā spēlētāja Laura Gaugere, izvirzot savu komandu vadībā ar 1:0. Līdz pirmajam pārtraukumam rezultāts jau bija kļuvis 3:0, jo pa golam iemeta arī Jūlija Rozīte un Zane Darša. 28. minūtē, kad rezultāts jau bija 4:0, viešņu komanda guva, kā vēlāk izrādījās, savus goda vārtus – 1:4. Golu iemeta Kristīne Andrējeva. Pēc otrās trešdaļas Kocēnu komanda atradās vadībā ar 10:1, bet visā spēlē "Rubene" bija pārāka ar 16:1.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Zani Ziedoni, kura izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Samanta Bērziņa, Marta Lība Zameca un Evita Knopa, divus vārtus guva Jūlija Rozīte, pa trim punktiem sakrāja Zane Darša, Danute Tinkuse, Simona Grāpēna un Lāsma Ēvele, bet rezultatīvākā ar 5 (3+2) punktiem bija Laura Gaugere. Labākās spēlētājas balvu irlavnieču rindās saņēma Agneta Mizga, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās. Pēc šīs uzvaras Kocēnu "Rubenei" turnīra tabulā ir jau 27 punkti un joprojām pirmā vieta, bet "Irlava/Tukums" joprojām bez punktiem un priekšpēdējā pozīcijā.


SF
JUGLASCIEMS