"Līgatne" pārliecinoši uzvar komandu "Irlava/Tukums"

05.04.2021

ligatne_21.jpg

Pirmajā no divām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas sievietēm spēlēm "Līgatne" savā laukumā uzņēma komandu "Irlava/Tukums". Līgatnietes izrādījās ļoti neviesmīlīgas, jo savas viešņas sakāva ar 12:2, rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar 5 (3+2) punktiem bija Elīza Elizabete Bērziņa.

 

Līgatnes sporta namā notikušās spēles rezultātu jau 2. minūtē atklāja mājinieces Ievas Dimantes personā (1:0). Pēc pirmā perioda "Līgatne" atradās vadībā jau ar 3:0, jo pa golam viesu komandas vārtos bija iemetušas arī Elīza Elizabete Bērziņa un Liene Adamane. Otrās trešdaļas vidū vispirms līgatnietes pašas nejauši ievirzīja bumbiņu savos vārtos (1:3), bet uzreiz pēc tam ar vārtu guvumu izcēlās arī komandas "Irlava/Tukums" spēlētāja Linda Reinholde (2:3). Iespējamā intriga gan pavisam drīz izplēnēja, jo vēl tajā pašā periodā laukuma saimnieces atbildēja ar trim vārtu guvumiem (6:2), bet visā mačā "Līgatne" triumfēja ar 12:2.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās nopelnīja aizsardze Madara Adamane, kura šajā mačā izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Rezultatīvākā viņas komandā ar 5 (3+2) punktiem bija Elīza Elizabete Bērziņa, pa četriem punktiem sakrāja Ieva Dimante un Liene Adamane, bet pa trim – Dina Štāle un Rita Vāvere. Par labāko viešņu komandā atzina vārtu autori Lindu Reinholdi. "Līgatnei" pēc šīs panākuma turnīra tabulā ir 12 punktu un 5. vieta, bet "Irlava/Tukums" joprojām bez punktiem un priekšpēdējā pozīcijā.

JUGLASCIEMS