Debitante "Irlava/Avant" viesos šokē "Pārgauju"

17.01.2020

irlava_visi_019.jpg

Otro uzvaru pēc kārtas un astoto kopsummā izcīnījusi ELVI florbola līgas vīriešiem debitante "Irlava/Avant", kas šovakar Stalbē ar 10:4 sakāva spēcīgo SK "Pārgauja". Ar pieciem vārtu guvumiem uzvarētāju sastāvā izcēlās Kristaps Kazlovskis.

 

Kad SK "Pārgauja" regulārā turnīra pirmajā aplī viesojās pie irlavniekiem, Virslīgas debitanti tika sagrauti ar 10:4. Šovakar "Irlava/Avant" atbildes vizītē bija ieradusies Stalbē, kur jau pirmā perioda laikā uzvaras svaru kausus nosvēra savā pusē – 4:0, pirmos trīs vārtus guva Kristaps Kazlovskis, vēl vienus – Renārs Austrums. 33.minūtē stalbietis Lauris Ābols ar precīzu metienu no rezultātu tablo nodzēsa mājinieku nulli (1:4), tomēr viesi nebija apturami. Pēc otrās trešdaļas "Irlava/Avant" atradās vadībā ar 6:2, bet visā spēlē revansējās "Pārgaujai" ar precīzi tādu pašu rezultātu, ar kādu tā bija uzvarējusi pirmajā aplī – 10:4.

 

Vērtīgākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās pelnīti saņēma Kristaps Kazlovskis, kurš viens pats guva pusi savas komandas vārtu – 5 (5+0). Pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Edgars Taube un Mareks Stančiks, bet 2 (1+1) punkti Ričardam Gruziņam. Par labāko starp stalbiešiem atzina Oskaru Balodi, kurš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli, Laurim Ābolam 2 (1+1) punkti. Pēc šīs uzvaras "Irlava/Avant" ar 25 punktiem pakāpās uz astoto vietu turnīra tabulā, bet "Pārgaujai" joprojām 30 punktu un ceturtā pozīcija.

SF
JUGLASCIEMS