ELVI līgas līdere "Ķekava" uzvar Liepājā

30.01.2016

kekava_lvd14.jpg

ELVI florbola līgas sievietēm līdere FK "Ķekava" šovakar viesos ar 8:2 sakāva LiepU florbolistes, izcīnot jau astoto uzvaru pēc kārtas. Pa 3 (1+2) punktiem Ķekavas komandas labā guva Ieva Jurkāne un Zanda Bergmane.

 

Liepājas Olimpiskajā centrā šovakar notika ELVI florbola līgas sievietēm spēle, kurā spēkiem mērojās turnīra pastarīte LiepU un līdere FK "Ķekava". Pārsteigumu nebija, jo jau pirmā perioda laikā favorītes ķekavietes guva divus vārtus (2:0), bet otrajā trešdaļā savu pārsvaru dubultoja - 4:0. Tikai pēdējā perioda 9.sekundē savu rēķinu iemestajām bumbiņām atklāja liepājnieces, kuru rindās izcēlās Linda Toode (1:4), bet atlikušajā laikā uzbrukumā veiksmīgāk darbojās Ķekavas komanda, kas, skanot finālsvilpei, varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 8:2.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vienu vārtu autore Helēna Leflere, bet rezultatīvākas par viņu bija Ilze Medne ar 2 (1+1) punktiem, kā arī Ieva Jurkāne un Zanda Bergmane, kuras guva pa 3 (1+2) punktiem. Par labāko starp liepājniecēm atzina Kristīni Mantenieci, kura punktus gan neguva, bet rezultatīvākā ar 2 (1+1) punktiem bija Ieva Reineka. FK "Ķekava" pēc šīs uzvaras ar 37 punktiem vēl vairāk nostiprinājās turnīra tabulas pirmajā pozīcijā.

JUGLASCIEMS