Sadalītas medaļas U-12 un U-16 grupās

05.05.2010

img_4337.jpg

Aizvadītajā nedēļas nogalē Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājas izšķirošās finālcīnas Latvijas Jauniešu florbola čempionātā zēnu U-16 un U-12 vecuma grupās.

 

 

Svētdien, 2.maijā, pirmie laukumā devās U-12 jaunieši. Spēlē par trešo vietu uzvaru ar rezultātu 5:3 izcīnīja Kurši, pārspējot Bauskas BJSS. Savukārt cīņā par zeltu starp Talsiem un Ulbroku, pārāki izrādījās Ulbrokas jauniešu, kuri savā īpašumā ieguva zelta medaļas.

 

Jāpiebilst, ka čempionātā U-12 vecuma grupā šogad piedalījas 16 komandas, kuras tika sadalītas 2 divīzijās un 1.divīzija vēl sīkāk divās grupās. 1/4finālam automātiski kvalificējās abu 1.divīzijas grupu pirmo divu vietu īpašnieces, bet 3.-5.vieta no abām 1.divīzijas grupām, kā arī 1. un 2. vieta no 2.divīzijas cīņu sāka 1/8finālos.

 

Zēni U-12

 

Par 1.vietu:

 

Talsi - Ulbroka 5:7 (2 - 1, 1 - 3, 2 - 3)

 

Par 3.vietu:

 

Kurši - Bauskas BJSS 5:3 (5 - 1, 0 - 1, 0 - 1)

 

Viens spēlētājs no katras komandas saņēma balvu no sporta inventāra ražotāja Salming par sniegumu kādā no individuālajiem vērtējumiem.

 

Labākie spēlētāji:

 

Deivids Barkovskis (Talsi) - rezultatīvākais spēlētājs

Matīss Ramma (Ulbroka) - labākais vārtsargs

Ņikita Maksurovs (Bauska) - labākais uzbrucējs

Ivo Popovs (Kurši) - labākais uzbrucējs

 

Vēlāk laukumā devās arī U-16 jaunieši. Kā pirmie ar cīņu par bronzu, spēli uzsāka Kurši un Ulbroka. Uzvaru spraigā spēlē, papildlaikā izrāva Kurši, lielā mērā pateicoties Kaspara Klamera rezultatīvajai spēlei (6 vārti un 1 piespēle). Pēdējā un galvenā cīņa par zeltu norisinājās starp Pārgauju un Lielvārdi. Šajā cīņā rezultātu lielā mērā izšķīra Ivo Baloža trīs pēc kārtas gūtie vārti 2.perioda sākumā. Lielvārde atspēlēties vairs nespēja un zelta medaļas savā īpašumā ieguva Pārgauja.

 

U-16 vecuma grupā čempionātā piedalījās 12 komandas, kas arī tika sadalītas divās divīzijās un 1.dīvīzija vēl sīkāk divās grupās. 1/4finālam automātiski kvalificējās pirmo divu vietu ieguvējas no abām 1.divīzijas grupām, bet pārējās komandas cīnījās 1/8finālā.

 

Zēni U-16

 

Par 1.vietu:

 

Pārgauja - Lielvārde 8:5 (3 - 3, 4 - 1, 1 - 1)

 

Par 3.vietu:

 

Kurši - Ulbroka 9:8 (3 - 2, 1 - 3, 4 - 3, 1 - 0)

 

Viens spēlētājs no katras komandas saņēma balvu no sporta inventāra ražotāja Salming par sniegumu kādā no individuālajiem vērtējumiem.

 

Labākie spēlētāji:

 

Ivo Balodis (Pārgauja) - rezultatīvākais spēlētājs

Toms Akmeņlauks (Lielvārde) - labākais uzbrucējs

Kaspars Klamers (Kurši) - labākais uzbrucējs

Krists Štelmahers (Ulbroka) - labākais aizsargs

 

Foto: A.Kozlovs

 

 


JUGLASCIEMS