"Lielvārde" pirmo apli noslēdz ar uzvaru pār čempioniem

21.11.2015

lielvarde_2015b.jpg

Ar gluži vai perfektu bilanci ELVI florbola līgas vīriešiem pirmo apli noslēgusi turnīra līdere "Lielvārde", kas šovakar Cēsis ar 4:3 pārspēja čempioni "Lekringu", 11 spēlēs tiekot pie 10 uzvarām un 31 punkta. Šīvakara sīvajā cīņā divi goli čempionāta rezultatīvākā spēlētāja Toma Akmeņlauka kontā.

 

ELVI florbola līgas vīriešiem līdere "Lielvārde" šovakar viesojās čempiones "Lekrings" laukumā, kur līdz šim bija spējusi uzvarēt tikai vienu reizi. Spēles rezultātu 14.minūtē ar precīzu metienu atklāja lielvārdietis Toms Akmeņlauks – 1:0. Arī pēc otrā perioda vienu vārtu pārsvars bija viesiem – 2:1. 46.minūtē cēsnieku rezultatīvākais spēlētājs Andris Malkavs spēja panākt neizšķirtu rezultātu – 2:2. Tuvojoties pamatlaika beigām, lielvārdieši Kristers Puķītis un Aivis Kusiņš savu komandu izvirzīja vadībā ar 4:2. "Lekrings" sāka mainīt savu vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, kas laukuma saimniekiem vienus vārtus ļāva atspēlēt, tomēr uzvaru ar 4:3 nosargāja "Lielvārde".

 

Par labāko starp lielvārdiešiem atzina uzvaras vārtu autoru Aivi Kusiņu, kuram šajā mačā 2 (1+1) punkti, bet līgas rezultatīvākais spēlētājs Toms Akmeņlauks izcēlās ar diviem goliem. Labākā spēlētāja balvu Cēsu komandā saņēma Andris Malkavs, kuram 3 (1+2) punkti, 2 (1+1) punkti Andra Rajecka kontā. "Lielvārdei" tā bija jau desmitā uzvara pēc kārtas, kas tai ļāva ar 31 punktu vēl vairāk nostiprināties turnīra tabulas valdībā.

JUGLASCIEMS