Vancāne uguņo, "Ķekavas Bulldogs" gūst pirmo uzvaru

04.10.2015

bulldogs_2015m.jpg

Pirmo uzvaru ELVI florbola līgas sievietēm jaunajā sezonā guvusi komanda "Ķekavas Bulldogs", kas šovakar viesos ar 8:6 pieveica "Rīgas Lauvas". Ar 7 (6+1) punktiem ķekaviešu rindās neapturama bija Līga Vancāne.

 

"Rīgas Lauvas" O.Kalpaka pamatskolas sporta zālē uzņēma "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, kuras šo sezonu bija sākušas ar diviem zaudējumiem. Lai arī pirmā perioda vidū pēc Kristiānas Grāvītes precīza metiena rīdzinieces izvirzījās vadībā ar 2:0, cīņas turpinājums "Rīgas Lauvām" nebija tik veiksmīgs – pēc pirmās trešdaļas viešņas ardamās vadībā ar 3:2, pēc otrās – ar 4:2, bet pēdējā spēles nogrieznī nosargāja šo savu pārsvaru un svinēja panākumu ar 8:6.

 

Izcila spēle padevās vienai no "Ķekavas Bulldogs" uzbrukuma līderēm Līgai Vancānei, kura viena pati guva sešus vārtus, kā arī izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. Viņai labākās spēlētājas balva. Ar 3 (1+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Inga Ametere. Par labāko starp rīdziniecēm atzina Annu Ankudinovu, kuras kontā divi goli. Pa trim punktiem viņas komandā guva Ieva Ločmele un Liene Krauja. "Ķekavas Bulldogs" pēc šī panākuma pakāpās uz 5.vietu turnīra tabulā.

JUGLASCIEMS