"Karstās smiltis" neuzvar "Viensviens.lv" izaicinājumā

18.07.2015

vasarasliga_1807.jpg

Vakar, 17.jūlijā, tika aizvadīta šīs Vasaras līgas nedēļas Viensviens.lv” izaicinājuma spēle, šoreiz par sarūpēto balvu no sporta totalizatora "Viensviens.lv" cīnoties S grupas komandai "Karstās Smiltis". Līdz ar pamatīgu zaudējumu (1:7) "ĶeRu" dāmām, izaicinājumā uzvarēt tomēr neizdevās.

 

Sporta totalizatora sauklis ir "Uzvarēt var ikviens", ko simbolizē arī jaunais izaicinājumu vilnis. Katru nedēļu "Viensviens.lv" izvēlēsies vienu spēli un vienu komandu, kurai tiks izteikts izaicinājums uzveikt bukmeikerus un tikt pie lieliskas balvas – aktīvas atpūtas vai cita veida izklaides visai komandai!

 

Akcijas ietvaros pirmajā nedēļā izvēle bija kritusi uz vienu no B grupas komandām "Koka kedas" no Limbažiem, kam sekoja A grupas vienība "SB Moscow Never Sleeps", savukārt šoreiz – S grupas komandu "Karstās Smiltis". Komandas uzdevums bija atgriezties uz panākumu takas un pārspēt vienu no grupas favorītēm "ĶeRu", par to tiekot apbalvotām ar izklaides braucienu atpūtas kuģītī "Vecrīga" pa Daugavu. Šoreiz prognozes par spraigu spēli nepiepildījās – "ĶeRu" pārliecinoši dominēja un vien mača izskaņā pieļāva "Karsto smilšu" goda vārtus, tādā veidā triumfējot ar 7:1. Lai nu kā, solīts tika pārsteigums arī "ĶeRu" komandai par parādīto cīņas sparu, ko komanda arī saņems.

 

Izmantotie resursi:

vasarasliga.lv

SF
JUGLASCIEMS