"Rīgas Lauvas" un FAA – starp labākajām sporta organizācijām

04.06.2015

faa.jpg

Vakar, 3.jūnijā, Rīgas domes Sēžu zālē tika apbalvoti labākie galvaspilsētas bērnu un jauniešu sporta klubi, kā arī Rīgas sportisti, kuri pagājušajā gadā uzrādījuši izcilus sasniegumus gan pasaules, gan arī Eiropas līmeņa sacensībās. 

 

Atklājot godināšanu, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane atzīmēja, ka ar šo pasākumu pašvaldība cenšas izteikt atzinību sportistiem, treneriem, Rīgas bērnu un jaunatnes klubu organizatoriem, kuri, pateicoties izciliem startiem 2014.gadā, gan Rīgas vārdu nesuši pasaulē, gan sportam ieinteresējuši jauno paaudzi. Balvas pasniedza Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktors Guntis Helmanis.

 

Konkursā "Rīgas pilsētas labākā bērnu un jaunatnes sporta organizācija 2014.gadā" starp komandu sporta veidiem 1.vietu ieguva Biedrība "Florbola klubs "Rīgas Lauvas"", bet 6.vietā ierindojās Biedrība "Florbola attīstības aģentūra".

 

Lai veicinātu pašvaldības un nevalstisko organizāciju sadarbību sporta jomā galvaspilsētā, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments ik gadu izsludina konkursu "Rīgas pilsētas labākā bērnu un jaunatnes sporta organizācija", kurā izvērtē pieteiktās nevalstiskās sporta organizācijas, kas organizē un nodrošina sporta nodarbības bērniem un jauniešiem. Konkursa rezultātā nevalstiskajām organizācijām sporta darba organizēšanai kopsummā piešķīra finansējumu 48 000 eiro apmērā.

 

Izmantotie resursi:

iksd.riga.lv

JUGLASCIEMS