Liepājas florbola čempionātā klāt izšķirošās cīņas

04.06.2014

0001.jpg

Jau šajā nedēļas nogalē Liepājas florbola čempionātā, tiks noskaidrotas finālistes, un komandas kurām čempionāts būs beidzies. Ar spēli piektdienas vakarā sāksies izslēgšanas spēles, kuras turpināsies, gan sestdien, gan svētdien, kurās noskaidrosies komandas, kas šogad sadalīs medaļas un cīnīsies par čempiona titulu, abās divīzijās. Fināla cīņas, norisināsies nedēļu vēlāk 14. jūnijā.

 

Šo piektdien 6. jūnijā sāksies izslēgšanu spēļu kārta Liepājas florbola čempionātā. Kā pirmās 1/4 fināla barjeru centīsies pārvarēt A-divīzijas komandas "FK Livonija" un "Innebandy", kurām spēle ir paredzēta piektdienā, 19:30 vakarā Liepājas Olimpiskajā centrā. Dienu vēlāk, jeb sestdien 7. jūnijā nūjas krustos atlikušās 1/4 fināla dalībnieces abās divīzijās. Otro pāri no A-divīzijas veido "Thunder" un "Silabriedis", savukārt B-divīzijas 1/4 finālos savā starpā tiksies "Liepaja crew/apsa" ar "Komanda", bet otrajā pārī "Čiekuri" mērosies spēkiem ar "Durbe". Jāatgādina, ka visus 1/4 fināla uzvarētājus, jau pusfinālā gaida komandas "Kefīrs" un "Reklāmas Apgāds" no A-divīzijas, un "ĀRPRĀC!!!" ar "Grobiņas novads/Medze" no B-divīzijas.

Komandām kuras nespēs pārvarēt šo izslēgšanas spēļu kārtu čempionāts diemžēl būs noslēdzies, savukārt pusfināla cīņas tiks aizvadītas svētdienā, kad mēs noskaidrosim, kuras komandas šogad nūjas krustos lielajā finālā un cīnīsies par čempiona titulu, un komandas kuras cīnīsies par bronzas godalgām.

Visi ir aicināti apmeklēt šīs aizraujošās cīņas un galvenos notikumus arī klātienē Liepājas Olimpiskajā centrā.

JUGLASCIEMS