Sūkļa Bobi turpina simtprocentīgi

26.06.2012

sukla_bobi-750x380.jpg

Līgo svētki nosvinēti, Saulgrieži sagaidīti un varam turpināt ar nopietnām lietām. Un tā noteikti ir LIDO Vasaras Līga!

 

Pirmdien tika iesākta Vasaras Līgas otrā nedēļa. Lai arī acis debesīs skatījās tik pat bieži, cik uz bumbiņu, no lietus izdevās izsprukt. Pirmajā spēlē tikās Miks ar X un FS Masters. Teorētiski un faktiski par favorītiem tika uzskatīti Miks ar X, kuri pirmajā spēlē pārliecinoši uzvarēja Nujas.lv un komandā apvienojuši vairākus pieredzes bagātus florbolistus. Taču spēle ievirzījās citādā gultnē. FS Masters jaunieši ieguva vadību un ļoti pārliecinoši kontrolēja situāciju laukumā. Daudz vārtu gūšanas momentu bija gan vieniem, gan otriem, sevišķi otrajā puslaikā, taču, iespējams, spēcīgais vējš neļāva spēlētājiem būt precīzākiem. FS Masters izcīnīja uzvaru ar 6-2 un pakāpās uz 3.vietu tabulā, apsteidzot Miks ar X.

 

Otrajā spēlē mēs pirmoreiz šosezon ieraudzījām komandas Labi Būs! sniegumu. Pēc sastāva varētu uzskatīt, ka viņi ir vieni no B grupas favorītiem. Lai arī viņu pretinieki – Ā-Team, ir gados jauni un ne tik pieredzes bagāti, viņi izrādīja pietiekamu pretestību, lai pieredzējušiem bukiem šī nebūtu viegla pastaiga. Ā-Team savus momentus neprata realizēt tik labi, kā Labi Būs! un spēles rezultāts 8-3 baušķenieku labā.

 

Trešajā spēlē tika iesākts otrais riņķis A grupā un laukumā gāja Narvesen Sūkļa Bobi un FK Rīga. Pēcsvētku apātija bija ielauzusi FK Rīgu, kura nespēja savākt uz spēli visus stiprākos spēkus, tajā skaitā vārtsargu. Taču rezerves vārtsargs šoreiz darbojās apsveicami, dažbrīd apbrīnojami un ilgu laiku spēle bija tiešām spraiga. Pirmais puslaiks noslēdzās ar 3-2 FK Rīga labā. Narvesen saprata, ka uz vienas kājas pretinieku neapskries un sakārtoja spēli. Spēles rezultāts 12-5 Narvesen Sūkļa Bobu labā, kas it kā neliecina par sīvas cīņas klātbūtni, taču tas ir tikai „it kā”. Lai nu kā, Sūkļa Bobi kļuvuši par izteiktiem turnīra līderiem.

 

Pēdējā spēlē Lido arēnas pārpildītās tribīnes uzgavilēja Garazabars.lv., kuri aizvadīja savu pirmo spēli un uzreiz pret spēcīgajiem Labi Būs!. Lai arī Garazabars.lv ir tikai daži „profesionāli” florbolisti, viņu cīņas spars bija augstākajā līmenī un tas kompensēja daudzus citus mīnusiņus. Līdz pārtraukumam spēle ritēja punkts punktā. Otrajā puslaikā Labi Būs! ieguva lielāku pārsvaru un spēja to saglabāt. Rezultāts 10-6 un Labi Būs!, izcīnot divas uzvaras divās spēlēs kļuvuši par B2 grupas līderiem.

 

Šodien lidiņā paredzētas 4 spēles:

18:00 The Mighty Midgets/LU – Sharp Knifes

19:00 Ķekavas Bulldogs – Las ardillas rabiosas!

20:00 SB Moscow Never Sleeps – Salmingsports

21:00 Chillax – PengWins

JUGLASCIEMS