Notiks florbola treneru konference

04.06.2012

urs_ambuhl.jpg

Jau kādu laiku zināms, ka vasaras sākumā notiekošajā "Masters Floorball Camp 2012" treniņnometnē savas zināšanas un pieredzi jauniešiem nodos florbola treneris no Šveices – Urs Ambühl.

 

Kaut arī Swiss Olympic trenera diploms iegūts salīdzinoši nesen (2011.g.), tomēr pieredze jaunajam trenerim ir salīdzinoši liela. Viņš ir strādājis gan ar jauniešu, gan sieviešu, gan arī ar vīriešu komandām un Šveices nacionālajām izlasēm. Paralēli nometnei treneris piekritis piedalīties FS "Masters" rīkotajā konferencē. Konference notiks 6.jūnijā plkst. 19:00 Rīgas Olimpiskajā sporta centrā.

Visiem interesentiem būs iespēja klātienē uzzināt, kā tiek būvēta jaunatnes florbola sistēma Šveicē, ar kādām metodēm strādā šīs florbola lielvalsts treneri un vēl daudz ko citu, kā arī uzdot savus jautājumus un piedalīties diskusijā. Lai konference noritētu raiti, lūdzam visus interesentus pieteikties, sūtot savu vārdu, uzvārdu un telefona numuru uz e-pastu: andris.pilups@inbox.lv, kā arī lūdzam pieteikumā uzrakstīt sev interesējošās tēmas un jautājumus, uz kuriem Urs atbildēs konferences laikā. Šī konference ir bezmaksas.

Urs Ambühl
Dzimis 1980. gada 20. novembrī;
Šveices U19 Nacionālās izlases menedžeris (2011);
Šveices U17 Nacionālās izlases treneris un U17 reģionālās (Ost) izlases galvenais treneris (2006 – 2012);
Šveices kluba "UHC Uster" U21 jauniešu komandas galvenais treneris (kopš 2011. gada);
Šveices National Liga B vīriešu komandas "Floorball Thurgau" galvenais treneris un National Liga B sieviešu komandas "UH Red Lions Frauenfeld" trenera asistents (abās komandās 2007 – 2011)
Swiss Olympic trenera diploms (2011)

JUGLASCIEMS