Notiks Masters Floorball Camp

28.03.2012

masterscamp.jpg

Ja esi florbolists, Tev noteikti ir zināms FS Masters vārds! FS Masters ir viens no lielākajiem klubiem Latvijā. Bērnu un jauniešu komandas ik gadu sekmīgi cīnās par augstākajām vietām Latvijas čempionātā un pieaugušo komanda 5 gadu laikā ir kļuvusi par vienu no Latvijas Virslīgas TOP komandām.

 

Mēs atvērsim sava kluba zināšanu lādi, kurā ir sakrāts ļoti daudz. Nav svarīgi vai šobrīd esi viens no labākajiem, svarīgi ir – vai vēlies par tādu kļūt!? Mēs centīsimies pastāstīt un parādīt visu, ko zinām un protam. Dalībniekiem būs lieliska iespēja izjust, kā tiek trenēti mūsu kluba florbolisti un paņemt priekš sevis visu labāko. Lai katrs dalībnieks saņemtu maksimāli daudz uzmanības un informācijas, nometnē darbosies 8 treneri un 12 līderi. Treniņi notiks 3 sporta zāles vienlaicīgi un treniņprocesā būs apkopots labākais no mūsu apmācības metodēm. Nometnē būs lieliska atmosfēra un, iespējams, svarīgākais, kas būs iegūstams šajā nometnē – varēsi iepazīt jaunus draugus un …pats sevi!

 

Mūsu treneri ir pieredzējuši un zinoši profesionāļi. Andris Pīlups un Ainārs Juškēvičs vada FS Masters no kluba dzimšanas dienas. Savā karjerā spēlējuši gan Latvijas spēcīgākajās komandās, gan nacionālajā izlasē, bet kā treneri veiksmīgi strādājuši Latvijas labākajos klubos, vīriešu U19 un sieviešu izlasēs. Andis Blinds savā spēlētāja karjerā sasniedzis augstākās virsotnes un nu savas zināšanas un pieredzi nodod jaunajiem vārtsargiem. FS Masters kluba sistēmā ir izauguši tādi Latvijā pazīstami spēlētāji, kā Kārlis Bulāns – šosezon labākais Virslīgas snaiperis, Indriķis Siliņš – viens no labākajiem vārtsargiem Latvijā. Un kurš gan nezina mūsu jauniešu komandu līderus – Edžus Ceriņš, Reino Ješēvics. Šie un vēl daudzi citi spēlētāji ilgus gadus trenējušies mūsu klubā, kur ieguvuši tādas zināšanas, lai būtu vieni no labākajiem Latvijā.

 

Dienas nometne notiks Rīgas Olimpiskajā Sporta Centrā no 4. līdz 8. jūnijam (pirmdiena – piektdiena no 9:00 līdz 17:00). Nometnes dalības maksa Ls 65, kurā ietverts pusdienas un uzkodas starp treniņiem, kā arī t-krekls ar nometnes logo, izvēlēto vārdu un numuru. Dalībnieki tiks dalīti trīs vecuma grupās – MELNIE (2000.g.dz. un jaunāki), DZELTENIE (1999. – 1997.g.dz.), SARKANIE (1996.g.dz. un vecāki). Pieteikšanās nometnei līdz 28. maijam, bet jāņem vērā, ka vietu skaits nometnē ir ierobežots.

 

Nometni organizē Florbola Attīstības Aģentūra sadarbībā ar Latvijas Florbola savienību.

 

Ar mērķu izvirzīšanu nepietiek, uz tiem ir jātiecas!

 

www.fsmasters.lv

JUGLASCIEMS