"Melnie" dramatiskā spēlē pārspēj "Gulbeni"

01.02.2012

bumba.jpg

Otrdien, 31. janvārī, tika aizvadītas divas spēles Vidzemes atklātajā čempionātā florbolā (VAČF), kurās "Melnie" spēja atspēlēt divu vārtu deficītu un pēcspēles metienos pārspēja "Gulbeni". Tikmēr otrajā cīņā čempionāta līderi "Farm club" ar 18:3 sagrāva "Močas līga 2" vienību.

 

Janvāra pēdējā dienā tika aizvadītas divas spēles Vidzemes atklātajā čempionātā florbolā. Pirmajā spēlē spēkiem mērojās turnīra tabulas ceturtās un piektās vietas īpašnieces - attiecīgi "Gulbene" un "Melnie". Tikmēr otrajā spēlē līdervienība "Farm club" eksaminēja pastarīšus "Močas līga 2".

"Melnie" -"Gulbene"

Spēles pirmo puslaiku veiksmīgāk iesāka "Melnie", kas jau līdz astotajai minūtei bija izvirzījušies vadībā ar rezultātu 2:0. Pa vieniem vārtiem guva Kārlis Marenis un Jānis Plūme. Turpinājumā gulbenieši nopelnīja divus noraidījumus, no kuriem viens bija par nesportisku izdevību, tomēr "Melnie" šādu "Gulbenes" rīcību nespēja sodīt ar vārtu guvumiem. Puslaika izskaņā abas komandas nopelnīja abpusēju noraidījumu par nesportisku uzvedību. Pēc pirmajām 20 spēles minūtēm rezultāts 2:0 "Melno" labā.

Otrā puslaika sākums "Melnajiem" iesākās kā liels murgs. Gulbenieši sešu minūšu laikā spēja gūt četrus bezatbildes vārtus (Divi no tiem Jāņa Stībeļa kontā). Likās, ka "Melnie" tiks salauzti, tomēr tā nenotika. Līdera lomu uzņēmās Roberts Mačulāns, kurš līdz pamatlaika beigām spēja gūt divus vārtus un panākt neizšķirtu 4:4

Uzvarētāju noskaidrošanai šajā intriģējošajā spēlē bija vajadzīgi pēcspēles metieni, kuros izšķirošo bullīti realizēt izdevās Kārli Marenim, kā rezultātā "Melnie" izcīnīja dramatisku uzvaru visā spēlē ar rezultātu 5:4.

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā divus vārtus guva Roberts Mačulāns, bet Kārlim Marenim vieni vārti un realizēts pēcspēles metiens. Tikmēr "Gulbenes" labā divi rezultatīvi metieni Jānim Stībelim.

"Farm club" -"Močas līga 2"

Kā jau bija gaidāms pirmajā puslaikā "Farm club" jau no pirmajā minūtēm demonstrēja savu pārsvaru, izvirzoties vadībā ar 3:0. Turpinājumā "Močas līga" vienus vārtus atguva, bet līdz puslaika beigām līderi guva vēl četrus vārtus, panākot jau 7:1. Ar trijiem vārtu guvumiem pirmajās 20 spēles minūtē "Farm club" labā izcēlās Edgars Vilkaitis.

Otrais puslaiks iesākās ar sešiem "Farm club" gūtajiem vārtiem. Trīs reizes precīzi metieni padevās Ringoldam Kalniņam. "Močas līga 2" florbolisti, gan spēja pretinieku vārtos raidīt divas bumbiņas,tomēr līderi atbildēja vēl ar pieciem vārtu guvumiem, izcīnot uzvaru visā spēlē ar rezultātu 18:3.

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā četri vārti un sešas rezultatīvas piespēles Reinim Krūkliņam, bet Ringolds Kalniņš guva piecus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

JUGLASCIEMS