Latvijas Florbola savienība un „Sportland” vienojas par sadarbību

13.03.2012

_sportland_logo.jpg

Latvijas Florbola savienība un lielākais sporta preču veikalu tīkls Baltijā – SIA „Sportland” – noslēdzis vienošanos par turpmāko sadarbību. Tā paredz atbalsta sniegšanu tautas klases komandām, bērnu un jauniešu florbola aktivitātēm, nodrošināt kvalitatīvāku nacionālo izlašu sagatavošanos un dalību pasaules čempionātā, kā arī organizēt kopējus pasākumus, kas vērsti uz sporta veida popularizēšanu.

 

Latvijas Florbola savienības prezidents Ilvis Pētersons norādīja, ka šī sadarbība būs abpusēji nozīmīga abiem partneriem, kurā tās ir paudušas līdzīgu nostāju, saskatot un novērtējot ieguldījumu veselīgas sabiedrības veidošanā, kā arī novērtējot florbola straujo attīstību pēdējos gados. „Izveidojot ciešu sadarbību varam gūt labākus rezultātus un panākumus gandrīz visās jomās,” uzsvēra LFS prezidents, „mūsu sadarbības mērķis viennozīmīgi būs bērnu un jaunatnes iesaistīšana florbola aktivitātēs, kā arī panākt to, lai florbols kļūtu par tā saucamo tautas sportu – sporta veidu visiem. Mēs esam priecīgi un pateicīgi SIA „Sportland” par iespēju nodrošināt nacionālo izlašu sagatavošanos un dalību gaidāmajos pasaules čempionātos, jo sākot ar šo pasaules čempionātu izlašu formas tērpus, šīs sadarbības ietvaros, nodrošinās pazīstamais sporta apģērbu zīmols – NIKE.”

 

Florbols Latvijas un pasaules mērogā ar katru gadu kļūst arvien populārāks, un dažādu vecuma aktīvā dzīvesveida cienītāji šo sporta veidu izvēlas par savējo. Tāpēc SIA „Sportland” nolēma iesaistīties florbola kustības atbalstīšanā un attīstīšanā, novērtējot tās ieguldījumu veselīgas sabiedrības veidošanā. Uzņēmums Sportland vienmēr ir centies atbalstīt sportisku un veselīgu dzīvesveidu un arī šis nav izņēmums.

 

Arī iepriekš SIA „Sportland” izrādījis vēlmi sadarboties ar florbola komandām, piedāvājot izdevīgus nosacījumus sporta formu iegādei, kā arī vairākās florbola sacensībās „Sportland” labprāt piedalās ar balvu fondu atbalstot godalgotās vietas. Turpmākais attīstības modelis paredz turpināt uzsāktās iestrādnes, cenšoties rast iespējas sniegt atbalstu dažādu kategoriju un vecuma grupu komandām. Ir paplašināts florbola inventāra piedāvājums „Sportland” veikalos, garantējot šī sporta veida cienītājiem lielākas izvēles iespējas.

 

„Sportland” veikalu tīkls piedāvā pasaulē pazīstamāko un kvalitatīvāko sporta apģērbu, aksesuāru, apavu un inventāru ražotāju produkciju no „NIKE”, „MIZUNO”, „O’NEILL”, „PROTEST”, „HELLY HANSEN”, „TIMBERLAND”, „CONVERSE” un citiem zīmoliem. „Sportland” veikalos liela uzmanība tiek pievērsta klientu vēlmju izpratnei, un par savu mērķi „Sportland” izvirzījis padarīt jaunu cilvēku dzīvi labāku, aizraujošāku un interesantāku.

JUGLASCIEMS