2. līgā notikušas pirmās astotdaļfināla spēles

09.03.2012

ogresvilki.jpg

Aizvadītās nedēļas nogalē Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 2. līgā notika pirmās izslēgšanas spēles. Sērijā līdz divām uzvarām pie pirmā panākuma tikušas komandas "LU/Ulbroka", "Asila/Rēzeknes Augstskola", "Ogres vilki" un "Kuldīga".

 

Izslēgšanas spēlēs savā starpā tiekas: "Roja" ar "LU/Ulbroka", "Krustpils/X3M" ar "Asila/Rēzeknes Augstskola", "Ogres vilki" ar "Rubene-2" un "Valmiera/BSS" ar "Kuldīgu".

 

3. martā "Asila/Rēzeknes Augstskola" savā laukumā uzņēma komandu "Krustpils/X3M". Pēc pirmā perioda laukuma saimnieki bija izvirzījušies pārliecinošā vadībā ar 5:2. Otrās trešdaļas laikā viesiem izdevās samazināt rezultāta starpību līdz minimumam - 5:6. Pēc pārtraukuma mājinieki bija precīzi vēl divas reizes (8:5), bet "Krustpils/X3M" spēlētāji tikai vienu (6:8). Spēle noslēdzās ar "Asila/Rēzeknes Augstskola" uzvaru - 8:6. Uzvarētāju rindās ar diviem vārtu guvumiem rezultatīvākie bija Jānis Mičulis un Aleksandrs Valters, bet "Krustpils/X3M" sastāvā Artūrs Sproģis savāca 5 (4+1) punktus.

 

4. martā Kocēnos "Ogres vilki" ar 22:3 sagrāva laukuma saimniekus - "Rubene-2". Uzvarētājiem rezultatīvākie bija Elvijs Jankovskis ar 12 (7+5), Toms Rislings ar 10 (6+4) un Rinalds Osis ar 4 (3+1) punktiem. ‘’Rubene-2’’ rindās Leo Lapiņš izcēlās ar 3 (1+2) punktiem.

 

Tajā pašā dienā "LU/Ulbroka" uzņēma "Rojas" florbolistus. Pēc pirmā perioda studenti bija izvirzījušies vadībā ar 2:0, bet otrās trešdaļas laikā vadību pārņēma viesi (6:3). Pēc pārtraukuma laukuma saimnieki guva vēl piecus vārtus (8:6), uz ko "Roja" atbildēja tikai ar vienu precīzu raidījumu. Uzvaru ar 8:7 svinēja "LU/Ulbroka" florbolisti. Starp uzvarētājiem rezultatīvākie ar diviem vārtu guvumiem bija Kārlis Zars un Kaspars Ritums. Komandā "Roja" rezultatīvākais bija Mikus Freibergs ar 4 (2+2) punktiem.

 

4. martā komanda "Kuldīga" savā laukumā ar 11:3 uzvarēja "Valmiera/BSS". Starp kuldīdzniekiem rezultatīvākie bija Ivo Solomahins ar 6 (4+2) un Artis Urbanovičs ar 6 (3+3) punktiem. Valmieriešu labā visus trīs vārtus guva Matīss Salmiņš.

 

Informāciju sagatavoja:

Kristīne Manteniece

JUGLASCIEMS