FK "Ādaži" jau 16 uzvaru pēc kārtas

02.02.2012

adazi12.jpg

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1. līgā aizvadītās nedēļas nogalē tika aizvadītas trīs spēles. Centra reģionā zaudējuma rūgtumu joprojām nav izjutuši FK "Ādaži" florbolisti, bet Vidzemes reģionā uzvaras izcīnīja "Burtnieku novads/Valka" un "Rubene-1".

 

27. janvārī Kocēnu "Rubene-1" viesojās pie "Burtnieku novads/Valka" un izcīnīja uzvaru ar rezultātu 10:7. Lai gan pirmā trešdaļa noslēdzās neizšķirtu (3:3), jau pēc otrā perioda viesi bija vadībā ar 8:4. Trešās trešdaļas laikā mājiniekiem izdevās rezultāta starpību samazināt līdz 7:9, bet spēles piecdesmit astotajā minūtē Kristaps Priede iemeta savas komandas desmitos un pēdējos vārtus šajā spēlē, ļaujot kocēniešiem svinēt uzvaru ar 10:7. Uzvarētāju labā 5 (3+2) punktus guva Ilvars Jackēvičs, bet Kristapam Priedei 3 (2+1) punkti. Mājinieku komandā ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Roberts Līviņš un Ivars Kaužēns.



29. janvārī tika aizvadītas divas spēles. Dienas pirmajā mačā FK "Ādaži" savā laukumā uzņēma "Ķekava 2" un izcīnīja sešpadsmito uzvaru pēc kārtas ar rezultātu 6:2. Visu spēles laiku vadībā atradās mājinieki. FK "Ādaži" labā pa trim punktiem guva Jānis Anis un Armīns Ābols, bet viesu komandā ar 2 (1+1) punktiem izcēlās Dāvis Vegners.



Dienas otrajā spēlē "Valmiera/VOC" savā laukumā piedzīvoja sagrāvi, ar rezultātu 0:13 zaudējot "Burtnieku novads/Valka" florbolistiem. Uzvarētāju labā ar "hat-trick" izcēlās Armands Valtiņš, bet pa diviem rezultativitātes punktiem guva Eduards Vjazovs, Jānis Kaužēns, Rihards Asarītis, Ivars Kaužēns un Gatis Grāvelis.



1. līgas rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī atrodas Aleksandrs Grehovs (Latgale) ar 53 (28+25) punktiem. Viņam seko Intars Labsvārds (Ķekavas Bulldogs) ar 44 (27+17) un Oskars Eglītis (Ķekavas Bulldogs) ar 39 (30+9) punktiem.

 

Informāciju sagatavoja:

Kristīne Manteniece

JUGLASCIEMS