"Rubene" pārspēj "RTU/Rockets" un panāk līderu kvartetu

16.01.2022

rubene_021.jpg

ELVI florbola līgas pašreizējā čempione "Rubene" (Kocēni) šodien viesojās Rīgā pie "RTU/Rockets", kur svinēja uzvaru ar 7:4. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (1+2) punktiem bija Ivo Balodis. Pēc šī panākuma kocēnieši ar 27 punktiem turnīra tabulā pakāpās uz 4. vietu.

 

"Rubene" uz Rīgu devās ar mērķi revanšēties, jo pirmā apļa spēlē, kas 9. oktobrī notika Kocēnu sporta namā, sensacionālu uzvaru ar 8:5 izcīnīja "RTU/Rockets". Atbildes spēles rezultātu jau 3. minūtē ar precīzu metienu atklāja kocēnietis Matīss Celms (1:0). Dažu nākamo minūšu laikā ar vārtu guvumiem atbildēja rīdzinieki Ņikita Frolovs un Renārs Preijers, vadībā ar 2:1 izvirzot komandu "RTU/Rockets". Līdz pirmajam pārtraukumam viesi guva divus vārtus, vēlreiz pārņemot vadību (3:2), ko šajā mačā vairs neatdeva. Spēles vidū Kocēnu komandai bija pat piecu vārtu handikaps (7:2), bet pirms otrā pārtraukuma divus golus iemeta Rīgas florbolisti – 4:7. Pēdējā trešdaļā abu komandu vārtsargi darbojās lieliski, nekapitulējot ne reizi. Galarezultātā "Rubene" svinēja uzvaru ar 7:4.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju komandā tika atzīts Markuss Dumpis, kurš ar rezultativitāti šoreiz gan neizcēlās. Pa diviem vārtiem guva Mikus Eduards Ķikuts un Matīss Celms, 2 (1+1) punktus sakrāja Aivars Kristiāns Rullis, bet rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Ivo Balodis. Labākā spēlētāja balvu Rīgas vienībā saņēma Renārs Preijers, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Viņa komandas biedram Mārtiņam Lapsiņam divas rezultatīvas piespēles. Kocēnu "Rubenei" pēc šī panākuma turnīra tabulā ir 27 punkti un kāpiens uz 4. vietu. Rīgas "RTU/Rockets" joprojām 12 punkti un 10. vieta.

SF
JUGLASCIEMS