"Ķekavas Bulldogs/NND" tikai pēdējās 15 minūtēs tiek galā ar "Līgatni"

11.01.2022

bulldogs_gols_20.jpg

Pirmā no divām šovakar paredzētajām ELVI florbola līgas sievietēm spēlēm notika Ķekavā, kur pašreizējā vicečempione "Ķekavas Bulldogs/NND" uzņēma no ļoti pieredzējušām florbolistēm veidoto komandu "Līgatne". Vēl 15 minūtes pirms pamatlaika beigām rezultāts bija neizšķirts (4:4), bet tad ķekavietes guva izšķirošo pārsvaru, svinot panākumu ar 7:5. Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Dārta Derupa, kas izcēlās ar diviem vārtu guvumiem.

 

"Ķekavas Bulldogs/NND" šovakar savā laukumā uzņēma "Līgatni", ko pirmā riņķa mačā pretinieču laukumā pārspēja tikai pēcspēles metienos – 3:2. Arī atbildes spēlē panākums ķekavietēm nenāca viegli, lai gan vadībā viešņas neizvirzījās ne reizi. Mača rezultātu jau 1. minūtē ar precīzu metienu atklāja Dārta Derupa – 1:0. 11. minūtes sākumā Santa Kazaine panāca jau 2:0, bet 12. minūtē ar golu atbildēja līgatniete Laura Lāce – 1:2. Vienu vārtu pārsvars laukuma saimniecēm bija gan pēc pirmā perioda (3:2), gan pēc otrās trešdaļas – 4:3. 46. minūtē Līgatnes komandas uzbrucēja Liene Adamane ar vārtu guvumu atjaunoja gan neizšķirtu rezultātu (4:4), gan pamatīgu intrigu. Tomēr intriga izplēnēja samērā drīz, jo mājinieces piecu minūšu laikā guva trīs vārtus pēc kārtas – 7:4. Galarezultātā "Ķekavas Bulldogs/NND" svinēja uzvaru ar 7:5.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājām tika atzīta divu vārtu autore Dārta Derupa, bet pa diviem rezultativitātes punktiem sakrāja arī Anna Mūrniece un Kristiāna Grāvīte. Labākās spēlētājas tituls līgatniešu komandā tika Lienei Adamanei, kurai šajā mačā 2 (1+1) punkti, bet rezultatīvākā ar 3 (2+1) punktiem bija Agnese Broliša. Komandai "Ķekavas Buldogs/NND" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā 17 punktu un kāpiens uz ceturto pozīciju. Komandai "Līgatne" joprojām 13 punktu un 6. vieta.

SF
JUGLASCIEMS