"Rubene-1" iztur "Līgatnes" spiedienu un spēlēs pusfinālā

16.05.2021

rubene1_020.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm noskaidrotas visas pusfināla dalībnieces. Par ceturto komandu, kas turpinās cīņu par medaļām, kļuvusi Kocēnu "Rubene-1", kas šodien viesos izturēja "Līgatnes" spiedienu un svinēja uzvaru arī sērijas otrajā spēlē – 2:1. Vārtus uzvarētāju labā guva Elīna Sirmā un Sanija Ramona Ābeltiņa.

 

Ja ceturtdaļfināla sērijas starp komandām "Rubene-1" un "Līgatne" pirmajā spēlē, kas vakar notika Kocēnos, jaunās kocēnietes uzvarēja samērā pārliecinoši (6:2), tad šodien Līgatnē mačam bija pavisam cits raksturs. Spēles rezultātu 16. minūtē atklāja Elīna Sirmā, realizējot komandas "Rubene-1" skaitlisko vairākumu – 1:0. Otrā trešdaļa aizritēja bez vārtu guvumiem, 54. minūtē  kocēnietes pēc Sanijas Ramonas Ābeltiņas metiena savu pārsvaru jau dubultoja – 2:0. Pēc divām minūtēm līgatnietes atbildēja ar Ritas Vāveres vārtu guvumu, rezultāta starpību samazinot līdz minimumam – 1:2. Atlikušajā laikā Līgatnes komanda mainīja vārtsardzi pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr "Rubene-1" savu pārsvaru laimīgi nosargāja un varēja svinēt uzvaru ar 2:1. Sērijā jaunās kocēnietes bija pārākas ar 2:0, bet pusfinālā viņas jau gaida pašu kluba biedrenes jeb titulētā komanda "Rubene".

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Diniju Pinkuli, bet Līgatnes vienībā tāds pats gods tika Laura Lācei. Ne Pinkule, ne Lāce ar rezultativitātes punktiem šajā mačā neizcēlās.

SF
JUGLASCIEMS