"Ķekava" uzvar irlavniekus un atgūst līderes godu

09.10.2020

kekava_020c.jpg

Par ELVI florbola līgas vīriešiem turnīra tabulas līderi atkal kļuvusi "Ķekava", kas šovakar viesos ar 8:5 pārspēja komandu "Irlava/Avant". Rezultatīvākais starp ķekaviešiem ar 5 (2+3) punktiem bija Klāvs Jansons. Ķekavas komanda pēc šī panākuma turnīra tabulā ar 15 punktiem atguva pirmo vietu.

 

"Ķekava", kas līdzšinējās piecās spēlēs bija izcīnījusi četras uzvaras, viesojās pie komandas "Irlava/Avant", kam četros mačos divi panākumi. Jau 38. sekundē rezultātu atklāja viesi Ginta Klēģera personā – 1:0. Nepagāja ne divas pilnas minūtes, kad irlavnieks Renārs Austrums ar precīzu metienu atjaunoja neizšķirtu – 1:1. Tomēr līdz pirmajam pārtraukumam divu vārtu pārsvaru ieguva ķekavieši – 4:2. Otrās trešdaļas laikā Ķekavas florbolisti savu pārsvaru jau dubultoja – 7:3. Pēdējā perioda sākumā irlavnieki divus vārtus atguva (5:7), tomēr "Ķekava" savu pārsvaru nosargāja un galarezultātā svinēja uzvaru ar 8:5.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Edgars Gailītis, kurš atvairīja 30 no 34 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 5 (2+3) punktiem bija Klāvs Jansons, 4 (2+2) punkti Markusam Januševskim, bet divus vārtus guva Gints Klēģers. Labākā spēlētāja balvu Irlavas komandā saņēma Kristaps Kazlovskis, kurš ar diviem vārtu guvumiem bija arī rezultatīvākais. Pēc šīs uzvaras "Ķekavai" turnīra tabulā ir 15 punktu un vismaz uz kādu laiku atgūts līderes gods. "Irlava/Avant" ar sešiem punktiem ieņem 7. vietu.

SF
JUGLASCIEMS