"Rubene" ar pirmo uzvaru pamatlaikā revanšējas talseniekiem

04.10.2020

rubene_dumpis_20.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem tikai piektajā spēlē savu pirmo panākumu pamatlaikā guvusi "Rubene", kas šodien Kocēnos ar 8:7 pārspēja komandu "Talsu NSS/Krauzers", revanšējoties par Talsos piedzīvoto zaudējumu. Pa trim rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā sakrāja Arnijs Kuratņiks un Reinis Mirkšs.

 

Kocēnieši un talsenieki jaunajā sezonā nūjas krustoja jau atkārtoti, jo šo komandu pirmā spēlē notika 13. septembrī Talsos. Toreiz uzvaru pagarinājumā ar 10:9 svinēja "Talsu NSS/Krauzers". Atbildes spēli, kas norisinājās Kocēnu sporta namā, pārliecinošāk uzsāka "Rubene", kas jau pirmā perioda laikā pēc Reiņa Mirkša un Markusa Dumpja metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0. otrās trešdaļas pašā sākumā pirmos vārtus guva arī viesi Toma Bitmaņa personā – 1:2. Pirms pēdējā perioda rezultātu tablo vēstīja par kaujiniecisku neizšķirtu – 3:3. Pēdējā trešdaļā vadības groži vairākkārt mainīja savus īpašniekus. Pamatlaika priekšpēdējā minūtē pēc Markusa Dumpja un Arnija Kuratņika metieniem mājinieki ieguva divu vārtu pārsvaru – 8:6. Kurzemnieki Armanda Budreikas personā vienus vārtus vēl paspēja atspēlēt, tomēr uzvaru ar 8:7 nosargāja "Rubene".

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma divu vārtu autors Markuss Dumpis. Divi goli arī Matīsa Celma kontā, bet rezultatīvākie ar trim punktiem katram bija Arnijs Kuratņiks un Reinis Mirkšs. Par labāko starp talseniekiem atzina Armandu Budreiku, kurš guva divus vārtus, 2 (1+1) punkti viņa komandas biedram Klāvam Arakam, bet rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Toms Bitmanis.

 

Videointervijas: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS