"Oxdog Ulbroka" pēdējā periodā sagrauj "Pārgauju"

06.10.2020

oxdog_ulbroka_2021_lfs.jpg

Viena ELVI florbola līgas vīriešiem spēle šovakar notika Kocēnu sporta namā, kur Stalbes SK "Pārgauja" uzņēma komandu "Oxdog Ulbroka". Ulbrokieši mača pēdējā periodā guva septiņus vārtus, galarezultātā savus pretiniekus sakaujot ar 11:4. Uzvarētāju rindās ar 5 (4+1) rezultativitātes punktiem izcēlās Atis Blinds.

 

Mačā starp "Pārgauju" un "Oxdog Ulbroku" rezultāts tika atklāts 5. minūtē, kad savas komandas skaitlisko vairākumu realizēja Edgars Puriņš – 1:0. Pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts, jo ar vārtu guvumu atbildēja ulbrokietis Kaspars Šķēls (1:1). Otrās trešdaļas laikā vadībā ar 4:2 izvirzījās viesu statusā spēlējošā Ulbrokas komanda. Pēdējā periodā "Pārgaujas" aizsardzība sagruva pilnībā un "Oxdog Ulbroka" varēja svinēt ļoti pārliecinošu uzvaru ar 11:4.

 

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 5 (4+1) punktiem bija Atis Blinds, kurš saņēma labākā spēlētāja balvu. Pa diviem rezultativitātes punktiem viņa komandā sakrāja Lauris Zaicevs, Kaspars Šķēls, Kristers Eglītis, Ričards Dēvits, Rolands Kovaļevskis un Mārtiņš Jānis Mende. Par labāko starp stalbiešiem atzina Gvido Laugu, kurš šajā mačā izcēlās ar "hat-trick".

JUGLASCIEMS