"Lielvārde/Fat Pipe" uzvaras garšu atgūst mačā pret "Ogres Vilkiem"

27.01.2019

lielvarde_tris_19.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem pēc diviem pēc kārtas piedzīvotiem zaudējumiem uzvaru guvusi titulētā "Lielvārde/Fat Pipe", kas šodien savā laukumā ar 6:1 pieveica turnīra pastarīti FK "Ogres Vilki". Ar diviem vārtu guvumiem lielvārdiešu rindās izcēlās Sandris Virsnītis.

 

"Lielvārdes/Fat Pipe" un "Ogres Vilku" pirmā riņķa mačā, kas notika Ogrē, uzvaru ar 11:6 guva lielvārdieši. Šodien Lielvārdes novada sporta centrā laukumā labākā noskaņojumā kāpa ogrēnieši, jo vēl tikai vakar viņi pašaizliedzīgā cīņā beidzot ieguva pirmo punktu, jo Kocēnu "Rubenei" piekāpās tikai pagarinājumā (5:6). Tajā pašā laikā Lielvārdes florbolisti vakar viesos ar 3:6 zaudēja "Valmierai", bet pagājušās nedēļas nogalē Liepājā ar 3:5 atzina komandas "Kurši/Ekovalis" pārākumu. Šodien Ogres komandai sensācijas gan vairs nebija pa spēkam, jo ievērojams teritoriālās pārsvars jau no pirmajām minūtēm piederēja mājiniekiem. Jau pirmā perioda laikā lielvārdieši Niks Blumfelds, Sandris Virsnītis un Mariss Giņko iemeta pa golam, panākot 3:0. Otrā trešdaļa pagāja bez vārtu guvumiem, bet pēdējā periodā laukuma saimnieki izvirzījās vadībā ar 6:0. Ogres komandai šoreiz jāsamierinās ar tikai goda vārtu guvumu – 58.minūtē golu iemeta Elvijs Jankovskis (1:6).

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem atzina Artūru Skadiņu, kuram šajā mačā viena rezultatīva piespēle. Rezultatīvākais viņa komandā ar diviem vārtu guvumiem bija Sandris Virsnītis. Labākā spēlētāja balvu ogrēniešu rindās saņēma Toms Rislings, kurš ar rezultativitāti šoreiz gan neizcēlās. "Lielvārdai/Fat Pipe" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 31 punkts, kas deva iespēju pakāpties no 6. uz 3.vietu. Ogrēniešiem joprojām tikai viens punkts un jau garantēta pēdējā pozīcija.

 

"Lielvārde/Fat Pipe"  – FK "Ogres Vilki" 6:1 (3:0, 0:0, 3:1)

Metienu attiecība:

29:21 (11:6, 9:9, 9:6)

Rezultatīvākie:

"Lielvārde/Fat Pipe" – Sandris Virsnītis 2 (2+0), Niks Blumfelds 1 (1+0), Aivis Kusiņš 1 (1+0), Juris Sandis Jēgers 1 (1+0), Mariss Giņko 1 (1+0), Valters Cīrulis 1 (0+1), Uldis Dūniņš 1 (0+1), Artūrs Skadiņš 1 (0+1), Sandis Mihailovskis 1 (0+1), Antons Žuks 1 (0+1), Armands Savins 1 (0+1).

FK "Ogres Vilki" – Elvijs Jankovskis 1 (1+0), Markuss Januševskis 1 (0+1).


 


JUGLASCIEMS