Klāt "Ghetto Floorball" sezonas kulminācija

27.08.2018

gheto.jpg

Līdz ar Ghetto Floorball superfinālu otrdien - 28.augustā, tiks atklāta Ghetto Games 10.sezonas superfinālu nedēļa, kur par vērienīgām balvām cīnīsies labākie Latvijas florbolisti.

 

Šajā sezonā norisinājās 14 Ghetto Floorball turnīri Ghetto Kolizejā un 1 posms tika pavadīts izbraukumā - Ventspilī, Ghetto Games festivāla laikā. “Vislielāko florbolistu atsaucību šajā sezonā izvērsa īpašie Ghetto Floorball turnīri: Ghetto Games Ģimeņu nedēļā kopā tika pulcētas 12 florbola ģimenes, kurā kā komanda piedalījās tieši ģimenes locekļi vai radinieki. Lielākā daļa Ghetto Floorball spēlētāju ir hokejisti. Tad nu par godu viņiem un citiem, tika rīkota “Hokeja diena”, kurā sanacā ne tikai spēlētāji, bet arī labākie hokejisti! Un galu galā, turnīrā uzvarēja Latvijas U16 izlases hokejisti!” stāsta Ghetto Floorball viens no galvenajiem vadītājiem Lauris Zalāns. “Tā pat sīvas cīņas un spriedzi varēja manīt katru reizi, kad norisinājās “1vs1” turnīri, kur tikai drosmīgākie izvēlējās spēlēt, mazā laukumā un aci pret aci.”

 

Ghetto Floorball superfināla laikā cīnīsies 32 labākās komandas. Grandu grupā regulārās sezonas labākie spēlētāji cīnīsies par lielisku balva no Rīgas 1. Tālmācības vidusskolas, kur uzvarētāji dosies braucienā uz Pasaules čempionātu hokejā, Slovakijā! Savukārt superfināla uzvarētāji Grandu grupā, cīnīsies par Latvijas Florbola savienības balvu - braucienu uz Zviedrijas Florbola Superlīgas finālu.

 

Pl.14:00 - reģistrācija U13 un U16 komandām,
Pl.15.00 - turnīra sākums,
Pl.17:00 - reģistrācija Grand grupai,
Pl.18.10 - Ghetto Floorball supefināla oficiālā atklāšana,
Pl.22:00 - Ghetto Floorball Grand turnīra fināls un apbalvošana

 

Superfināla video: https://youtu.be/738uRLW-eSI

SF
JUGLASCIEMS