Bronzas spēles atkārtojumā ulbrokieši vēlreiz pārspēj ķekaviešus

10.09.2023

fsm20225.jpeg

Ulbrokas sporta kompleksā šodien notika ELVI florbola līgas vīriešiem pagājušās sezonas bronzas medaļu spēles atkārtojums. Revanšs izpalika, jo arī šoreiz pārāka izrādījās "FS Masters/Ulbroka", kas komandu "Ķekava/RB&B" uzvarēja ar 6:2. Ulbrokas komandā ar "hat-trick" debitēja Kevins Šmits.

 

Ulbrokas sporta kompleksā notika Pierīgas derbijs, kurā "FS Masters/Ulbroka" krustoja nūjas ar komandu "Ķekava/RB&B". Pirmais periods pagāja līdzvērtīgu sāncenšu cīņā un noslēdzās ar rezultātu 1:1. Uz ulbrokieša Kevina Šmita vārtu guvumu ar to pašu atbildēja ķekavietis Mārtiņš Hertmanis. Ķekavas komandai liktenīga izrādījās otrā trešdaļa, kuras laikā Ulbrokas florbolisti guva četrus bezatbildes vārtus, iegūstot izšķirošu pārsvaru – 5:1. Pēdējā perioda abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, līdz ar to "FS Masters/Ulbroka" varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 6:2.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Kristaps Bukbārdis, kurš atvairīja 16 no 18 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar trim goliem bija Kevins Šmits, bet divi vārtu guvumi Rolanda Kovaļevska kontā. Par labāko Ķekavas komandā atzina pirmo vārtu autoru Mārtiņu Hertmani.

JUGLASCIEMS