Pilnveido metienu tehniku "Fat Pipe florbola nometnē"

06.05.2023

blindsave_nometne_metieni_2023.png

No 30. jūnija līdz 2. jūlijam, Kuldīgā, "BLINDSAVE GOALIE CAMP 2023" ietvaros norisināsies specializēta nometne florbola spēlētājiem "Fat Pipe florbola nometne". Nometnes laikā dalībniekiem būs iespēja veikt simtiem metienu un pilnveidot savu metienu tehniku Latvijas izlases vadošo snaiperu virsvadībā.

 

Laukuma spēlētāju svarīgākais uzdevums ir pārspēt pretinieku vārtsargu, tāpēc nometnes dalībniekiem būs lieliska iespēja pārbaudīt savu spēkus pret teju 60 vārtsargiem ar atšķirīgiem spēles stiliem no dažādām pasaules valstīm. Nometnes dalībnieku metienu tehniku pilnveidot palīdzēs un treniņus vadīs Latvijas izlases vadošie uzbrucēji Rolands Kovaļevskis, Somijas F-Liiga čempions Pēteris Trekše, kā arī citi Latvijas izlases pārstāvji.

 

"Šī būs unikāla iespēja spēlētājiem veikt simtiem, ja ne pat tūkstošiem metienu pret dažāda līmeņa vārtsargiem no dažādām pasaules valstīm. Spēlējot florbolu jau 18 gadus, varu teikt, ka svarīgākā ir metiena tehnika, kas arī nosaka, cik spēcīgs un precīzs būs metiens. Tāpēc nometnes laikā pievērsīsim pastiprinātu uzmanību tieši metiena tehnikai, lai spēlētāji pēc šīs nometnes atgrieztos mājās kā īsti snaiperi," saka Rolands Kovaļevskis.

 

Nometne norisināsies trīs dienas, tās maksa ir tikai 90 eiro. Cenā iekļauti treniņi un aktivitātes profesionālu treneru vadībā visas dienas garumā, ēdināšana, kā arī katrs nometnes dalībnieks pirmajā dienā saņems nometnei personalizētu T-kreklu. Nometnes sākums paredzēts piektdien, 30. jūnijā, plkst. 16:00 un tā noslēgsies svētdien, 2. jūlijā, plkst. 18:00. Nometnei aicinām pieteikties bērnus un jauniešus vecumā no 12 gadiem.

 

Nometnei pieteikties var aizpildot anketu ŠEIT.

 

Papildus informācija
E-pasts: info@blindsave.com
Tālrunis: 26533599 vai 27478851

 

 

Foto: Janne Hirvensalo / instagram.com/janne.hirvensalo/ (TPS)

 

SF
JUGLASCIEMS