Valmierā notiks izšķirošās cīņas par čempionu kausu

19.06.2021

elvikauss.jpg

Šīs nedēļas nogalē Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, čempionu kausu un visu triju kalumu medaļas dalīs ELVI florbola līgas vīriešiem četras labākās komandas. Šodien tiks aizvadītas pusfināla cīņas – pulksten 15.00 Cēsu "Lekrings" krustos nūjas ar "Talsu NSS/Krauzers", bet pulksten 18.00 laukumā dosies pašreizējā čempionvienība "Lielvārde/Fat Pipe", lai spēkotos ar Kocēnu "Rubeni". Skatītāju klātienē, diemžēl, nebūs, abas spēles tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV,

 

Cēsu "Lekrings" (1.) un "Talsu NSS/Krauzers" (4.) iepriekšējo reizi izslēgšanas spēlēs tikās pirms diviem gadiem "Arēnā Rīga", kad savā starpā dalīja bronzas medaļas. Toreiz uzvaru ar 6:4 svinēja cēsnieki. Ceļā uz šo pusfinālu "Lekrings", kas samērā pārliecinoši kļuva par regulārā turnīra uzvarētāju, ceturtdaļfināla sērijā ar 2:0 (9:6 un 6:3) izslēdza "Irlavu/Avant" (8.). Talsu komandas pretiniece ceturtdaļfinālā bija "Ķekava" (5.), kas sērijas pirmajā spēlē bija pārāka pēcspēles metienos ar 2:1. Nākamajās divās spēlēs pie uzvarām tika "Talsu NSS/Krauzers" (7:4 un 8:3), sērijā triumfējot ar 2:1.

 

Arī Kocēnu "Rubene" (6.), kuras pretiniece ceturtdaļfinālā bija "Valmiera", sērijas pirmajā spēlē zaudēja – 3:5. Turpinājumā kocēnieši parādīja raksturu, svinot uzvaras ar 6:5 un 4:2, nodrošinot sev vietu pusfinālā. "Lielvārde/Fat Pipe" (7.) kā viena no pēdējām kvalificējās izslēgšanas spēlēm, bet tas nebija šķērslis, lai lielvārdieši pirmie iekļūtu pusfinālā. Ceturtdaļfināla sērijā pašreizējie čempioni gan viesos, gan savā laukumā uzvarēja vicečempioni "Apelsīns/Oxdog Ulbroka", kam nu no sava titula jāatvadās.

SF
JUGLASCIEMS