Vecuma grupā U18 bronzas medaļas iegūst "CPSS/Lekrings"

13.05.2015

1331.jpg

Par Latvijas Bērnu un jauniešu florbola čempionāta bronzas medaļniekiem kļuvusi komanda "CPSS/Lekrings" (Cēsis), kas izšķirošajā mačā Lielvārdē ar 5:2 uzvarēja "FS Masters/Ulbroku".

 

Spēles par 3.vietu starp "CPSS/Lekringu" un "FS Masters/Ulbroku" rezultātu jau pirmajā minūtē atklāja cēsnieks Artis Jansons (1:0), bet pēc pirmā perioda "CPSS/Lekringam" bija divu vārtu pārsvars – 2:0. Otrās trešdaļas vidū Cēsu komanda izvirzījās vadībā ar 4:0, tikai tad pirmos vārtus Emīla Birķa personā guva ubrokieši – 1:4. 46.minūtē "FS Masters/Ulbroka" panāca 2:4, tomēr vēl vairāk samazināt pretinieku pārsvaru nespēja. Punktu cīņai ar metienu tukšos vārtos minūti pirms pamatlaika beigām pielika cēsnieks Edgars Balodis - "CPSS/Lekrings" varēja svinēt uzvaru ar 5:2, kas komandai deva bronzas medaļas un kausu par 3.vietu.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju komandā saņēma Edgars Balodis, bet rezultatīvākie ar 2 (1+1) punktiem katram bija Artis Jansons un Kristiāns Miezītis. Par labāko starp ulbrokiešiem atzina vienu vārtu autoru Emīlu Birķi.

 

"CPSS/Lekrings" - "FS Masters/Ulbroka" 5:2 (2:0, 2:1, 1:1)


SF
JUGLASCIEMS