Atsāksies specializētie vārtsargu treniņi

16.01.2013

img_4272.jpg

Pēc ilgāka pārtraukuma 27. janvārī savu darbību atsāks specializētie florbola vārtsargu treniņi Anda Blinda vadībā.

 

Lai veicinātu florbola vārtsargu spēles attīstību un uzlabotu viņu prasmes, 2011. gada izskaņā tika izveidota pirmā florbola skola Latvijā, kura organizē speciālus treniņus un apmācības vārtsargiem, kā arī sniedz padomus un dalās pieredzē.

 

Gada laikā tikuši aizvadīti četri šāda tipa treniņi, kas pulcējuši ievērības cienīgu dalībnieku skaitu. Diemžēl sezonas pirmajā pusē nopietnu pleca traumu guva idejas autors un organizators Andis Blinds, kas viņam liedza vadīt treniņus, taču tagad pieredzējušais vārtsargs ir atveseļojies un gatavs rīkot nākamo treniņu.

 

Jau 27. janvārī ikvienam florbola vārtsargam, kurš vēlas pieslīpēt savas prasmes un saņemt noderīgus padomus no labākajiem amata brāļiem Latvijā, būs iespēja apmeklēt vienas dienas treniņnometni, kas risināsies Ulbrokas sporta kompleksā, sākums plkst. 10:30. 

 

Skolas dibinātājs Andis Blinds atzīst: "Ņemot vērā to, ka oktobrī guvu pleca savainojumu, ilgāku laiku nevarēju ne trenēties pats, ne aktīvi trenēt citus, līdz ar to vārtsargu treniņi nenotika, taču tagad ar janvāri līdz pat sezonas beigām esam ieplānojuši pa vienam treniņam katru mēnesī, kā arī nopietni strādājam pie tā, lai vasarā noorganizētu augstas kvalitātes vārtsargu nometni." Viņš piebilda, ka brīvajā laikā daudz domājis par to, lai treniņus padarītu kvalitatīvākus: "Pārtraukuma laikā uzkrātas jaunas zināšanas un idejas, kā vēl efektīvāk strādāt treniņos ar vārtsargiem. Turpināsim gan pilnveidot pamatlietas, pie kurām jau iesākām strādāt - pozīcijas izvēle un pārvietošanās, gan arī pievienosim vairākas jaunas lietas un vingrinājumus, kas līdz šim vēl nav bijuši. Piemēram, strādāsim pie atlēkušo bumbu kontroles, iziešanas no vārtiem, video analīzes, soda metieniem un citām niansēm."

 

Piedalīties šajā pasākumā aicināti ne vien apņēmīgākie vārtu vīri, bet arī laukuma spēlētāji, kuri vēlas aizvadīt intensīvus treniņus un pārbaudīt savas prasmes pret citu komandu vārtsargiem. Lūgums, sūtot pieteikumu, norādīt vārdu "spēlētājs", lai nerodas neskaidrības. Spēlētājiem treniņš sāksies 11:30 un ilgs divas stundas.

 

Dalības maksa saglabājusies nemainīga: vārtsargiem Ls 6.00, spēlētājiem – Ls 1.00. Pieteikties šim pasākumam var, sūtot vēstuli uz draugiem.lv vai e-pastu: andis.blinds@gmail.com. Neskaidrību gadījumā var zvanīt: 26533599! 

JUGLASCIEMS