Čempionu revanša mēģinājums – interneta TV tiešraidē

16.12.2011

bumba.jpg

Šodien notiks divas Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēles. Maču no Vidzemes Olimpiskā sporta centra starp vietējo "Valmieru" un čempioni – Rīgas "RTU/Inspecta", interneta TV tiešraidē translēs portāls www.sportacentrs.com.

 

Pulksten 20.00 "Valmiera" - "RTU/Inspecta" (Vidzemes Olimpiskajā sporta centrā, Valmierā)

Viena no turnīra pirmā apļa lielākajām sensācijām noteikti bija "RTU/Inspecta" zaudējums savā laukumā ar 4:5 vienai no turnīra tā brīža pastarītēm - "Valmierai". Valmierieši kopš tā laika spējuši "iekost" vēl vienai otrai krietni pieredzējušākai komandai un, lai arī ieņem priekšpēdējo vietu, tās 13 punkti ļāvuši pietuvoties talseniekiem un līgatniešiem. Toties "RTU/Inspecta" spēlē pret Valmieru pazaudēto triju punktu pietrūkst, lai varētu dalīt 1.-2.vietu ar līderi "Lielvārdi".

 

Viens no Valmieras komandas līderiem – Gatis Liepiņš, kurš abu komandu pirmajā tikšanās reizē mača priekšpēdējā minūtē guva uzvaras vārtus, jautāts, vai "Valmiera" uzvarēs arī šovakar, atbildēja, ka grūti pateikt, bet, ņemot vērā, ka viņa komanda savā laukumā spēlē labāk, domā, ka čempioniem tiks izrādīta nopietna pretestība. Katrā ziņā – valmieriešiem šodien ļoti noderēšot veiksme.

 

Pulksten 20.30 "Talsi/Triobet" – FK "Jūrmala" (Talsu Valsts ģimnāzijas sporta hallē)

Virslīgas debitante "Jūrmala" ar tikai trim izcīnītiem punktiem lepnā vientulībā ieņem turnīra tabulas pēdējo vietu. Talseniekiem ir 14 punktu, bet tikai 11.vieta. Abu komandu pirmā riņķa spēlē, kas notika Jūrmalā, "Talsi/Triobet" uzvarēja ar 7:3. Zinot to, ka jūrmalnieki solīja vismaz otrajā aplī ņemt punktus nost visiem, kuriem vien spēs, kā arī to, ka Talsu komanda šosezon neizceļas ar stabilitāti, šis mačs var izrādīties ļoti pat interesants un skatāms.

JUGLASCIEMS