"Lekrings" revanšējas "Bauskai"

11.12.2011

lekrings01.jpg

Šovakar notika viena Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēle, kurā Cēsu "Lekrings" uzņēma FK "Bauska" florbolistus. Cēsniekiem izdevās revanšēties par pirmajā aplī piedzīvoto zaudējumu (3:7), savā laukumā uzvarot ar 10:7.

 

Pirmā perioda vidū baušķeniekiem divas reizes izdevās realizēt skaitlisko vairākumu, izvizoties vadībā ar 2:0. Ejot pārtraukumā, viesu pārsvars gan minimāls – 3:4. Otrajā trešdaļā "Lekrings" panāca izlīdzinājumu un izvirzījās vadībā ar 5:4. Pēdējā perioda sākumā izlīdzinājumu jau panāca "Bauska" – 5:5, bet pēc tam piecus vārtus pēc kārtas guva cēsnieki, praktiski izšķirot spēles likteni sev par labu – 10:5. Atlikušajā četrās minūtēs viesiem divus vārtus izdevās atgūt, bet uzvaru spēlē ar 10:7 varēja svinēt "Lekrings".

 

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 4 (1+3) punktiem bija Andris Rajeckis, Andrim Malkavam 3 (2+1) punkti, bet labākā spēlētāja gods tika komandas kapteinim Mārtiņam Rajeckim, kura kontā divi vārtu guvumi. Bauskas komandas rindās par labāko spēlētāju tika atzīts Rihards Krūmiņš, kurš izcēlās ar 4 (1+3) punktiem, trīs gūti vārti Ģirta Laugaļa kontā, bet Pēterim Zeltiņam 3 (2+1) punkti.

JUGLASCIEMS