"Rubenei" vēl viena pārliecinoša uzvara pusfinālā

11.03.2023

rubene_3_23.jpg

Vēl vienu platu soli pretī ELVI florbola līgas sievietēm finālam "Arēnā Rīga" spērusi pašreizējā čempione "Rubene", kas šodien Kocēnu sporta namā Cēsu "Lekringu" sakāva ar 9:2, sērijā līdz vienas komandas trim panākumiem izvirzoties vadībā ar 2:0. Rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar 3 (1+2) punktiem bija Zane Ziedone.

 

Pusfināla sērijas starp "Rubeni" un "Lekringu" pirmās divas spēles notika kocēniešu laukumā. Pirmajā mačā Kocēnu florbolistes guva panākumu ar 7:1. Arī šodienas spēlē favorītes jau pirmajā periodā pieteica savas pretenzijas uz panākumu, gūstot piecus bezatbildes vārtus (5:0). Divus golus iemeta Marta Drille, bet pa vienam – Lība Daija Mikova, Elīna Sirmā un Emīlija Salaciete. Tikai 39. minūtē, kad rezultāts jau bija 6:0, cēsniecēm izdevās izmantot savu skaitlisko vairākumu – 1:6. Vārtu guvums Liliānas Jakovickas kontā. Galarezultātā Kocēnu "Rubene" bija pārāka ar 9:2, sērijā panākot rezultātu 2:0.

 

Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 3 (1+2) punktiem bija Zane Ziedone. Pa diviem goliem iemeta Lība Daija Mikova un Marta Drille, bet 2 (1+1) punkti Asnātes Pēlmanes kontā. Labākās spēlētājas balvu saņēma Sanija Ramona Ābeltiņa, kuras kontā viens gols. Par labāko starp cēsniecēm atzina pirmo vārtu autori Liliānu Jakovicku, bet rezultatīvākā ar 2 (1+1) punktiem bija Luīze Raseiceva. Sērijas trešā spēle notiks Cēsīs, tā paredzēta 19. martā, mača sākums pulksten 11.00.

 

JUGLASCIEMS